Ontwerp hekwerkbanners Buurtstroom Apeldoorn

Over deA en Buurstroom Apeldoorn

De duurzame energiecoöperatie Apeldoorn (deA) is een lokale speler die de missie heeft om fossiele brandstoffen achter zich te laten en duurzame en groene energie door een voor Apeldoorn op te wekken. deA initieert projecten om meer lokale duurzame energievoorzieningen te bewerkstelligen. Eén van deze projecten is Buurtstroom Apeldoorn. Met Buurtstroom Apeldoorn spelen zij in op het feit dat niet iedereen zelf zonnepanelen op z’n dak kan of wil plaatsen. Per postcoderoos is één dak in de buurt waar samen met de buurt energie wordt opgewekt:  Buurtstroom Apeldoorn.

Het heldenvraagstuk

De Buurstroom-campagne is een campagne waarin deA het voortouw neemt. Het ontwerpen van de huisstijl voor Buurtstroom Apeldoorn diende als basis voor de verdere instrumenten die ingezet worden om de campagne te laten slagen. Eén van de instrumenten is het zichtbaar maken van de campagne bij de verschillende locaties waar stroom opgewekt wordt. Aan Creating Heroes is gevraagd hierover mee te denken.

Hekwerkbanner-ontwerp

Bij verschillende locaties staan hekwerken die benut kunnen worden om de campagne onder de aandacht te brengen van de buurt. Een hekwerkbanner is dan ook een mooie manier om de huisstijl in door te voeren. Het doel van de signing is om burgers bewust te maken dat het dak van die locatie gebruikt wordt om stroom op te wekken en samen met alle andere communicatiemiddelen ze te prikkelen om mee te participeren in het dak.

Het gebouw is hierbij het centrum van de communicatie voor de wijk. In dit voorbeeld is de hekwerkbanner getoond van Buurtstroom in Klarenbeek.

Onze sidekicks hebben ondersteund bij de volgende werkzaamheden:

  • Het ontwerpen van de hekwerkbanner.
  • Het druk-klaar maken van het ontwerp én het bestellen van de hekwerkbanner.

Aan de slag met jouw huisstijl?

Heb jij een tof merk en is het tijd om dat visueel uit te drukken? Boek dan een vrijblijvende inspiratiesessie en we kijken samen naar de manier om jouw verhaal beeldend te maken!

Creating Heroes – Apeldoorn

Prins Willem-Alexanderlaan 394
7311 SZ Apeldoorn
welkom [a] creatingheroes.nl
06 27 47 36 53
KvK 67780121
Wij vinden privacy erg belangrijk, bekijk hoe wij omgaan met jouw privacy