Ontwerp Presentatiekaarten voor Floooow - Creating Heroes

Ontwerp Presentatiekaarten Floooow

Over Floooow

Floooow is een bedrijf op een missie: In heel Nederland bestaat in 2030 geen burn-out, bore-out en stress meer, doordat medewerkers van organisaties structureel flow ervaren. Hiermee wordt Nederland het meest innovatieve land ter wereld en wil iedereen hier komen werken!

Het heldenvraagstuk

In 2018 startte Floooow als nieuw merk op de markt. Als Creating Heroes ontwikkelde we samen met het team van Floooow de merkidentiteit en de huisstijl. Tijdens presentaties en interventies gebruikt Floooow steeds vaker kaarten, waar ze onderwerpen op kan plaatsen. Om deze aan te laten sluiten bij haar huisstijl is aan Creating Heroes gevraagd deze te ontwerpen.

Presentatiekaarten Floooow

Het ontwerp van presentatiekaarten

In de huisstijl is de beweging in de kleur erg belangrijk, dit staat voor de flow die Floooow creëert. Door dit ook op deze presentatiekaarten terug te laten komen zorgen we daarmee voor herkenning. Belangrijk aan deze kaarten was dat Floooow deze zelf kan inzetten en printen. Daarom is goed nagedacht over de manier waarop we dit aanleveren. Niet alleen het bestand met het ontwerp, maar ook een sjabloon voor word, waarin ze zelf de teksten kunnen plaatsen.

Onze sidekicks hebben ondersteund bij de volgende werkzaamheden:

  • Het ontwerpen van de presentatiekaarten;
  • Het ontwikkelen van een sjabloon om zelf in Word te kunnen werken;
  • Het adviseren van de juiste dikte van het papier.
  • Het druk-klaar maken en het bestellen van de kaarten.

Aan de slag met jouw huisstijl?

Heb jij een tof merk en is het tijd om dat visueel uit te drukken? Boek dan een vrijblijvende inspiratiesessie en we kijken samen naar de manier om jouw verhaal beeldend te maken!

Creating Heroes – Apeldoorn

Prins Willem-Alexanderlaan 394
7311 SZ Apeldoorn
welkom [a] creatingheroes.nl
06 27 47 36 53
KvK 67780121
Wij vinden privacy erg belangrijk, bekijk hoe wij omgaan met jouw privacy