Schaakweek Apeldoorn - Schaak Heroes - Creating Heroes

Schaakweek Apeldoorn – Schaak Heroes

’De top van de wereld in Apeldoorn’

Heldenprofiel Schaakweek Apeldoorn

Toernooidirecteur:
Merijn van Delft

Eerste editie:
2018

Heldenproject:
Merkconcept-ontwikkeling

Heldencategorie 
Maatschappelijke held

Heldenkracht:
Met enthousiasme schaken in Apeldoorn promoten

Schaakweek Apeldoorn

Schaakweek Apeldoorn is een evenement dat in 2018 in Apeldoorn voor de eerste keer heeft plaatsgevonden. Met allerlei activiteiten wordt de schaaksport deze week op de kaart gezet in Apeldoorn. De kern van deze week is een gesloten GrootMeester Toernooi, waar de top van de wereld aan meedoet en live te volgen was via de website.

De uitstraling die het verdient

Het huisstijl van Schaakweek Apeldoorn

De Schaakweek is een groot evenement in Apeldoorn, die een uitstraling verdient die daarbij hoort. De kern van de huisstijl is het logo. In het logo zijn verschillende schaakelementen zichtbaar die de Schaakweek een eigen uitstraling geeft. Met de basis van de huisstijl is de website gebouwd voor de schaakweek, met als belangrijkste doel de informatievoorziening voor deze week te geven. Om de website een eigen uitstraling te geven zijn er foto’s gemaakt die de sfeer van de website bepalen en daarmee de uitstraling bepaalt van de website.

Om de schaakweek onder de aandacht te brengen is een storytelling-video ingezet.

De diensten naar het merk Schaakweek Apeldoorn

Schaakweek Apeldoorn

Merijn van Schaakweek Apeldoorn over Creating Heroes:

Merijn van Schaakweek Apeldoorn over Creating Heroes:

“Samenwerken met Creating Heroes is in één woord geweldig. Het contact is warm en zakelijk tegelijk. Leuke nieuwe ideeen die snel worden omgezet. Schaakweek Apeldoorn en Creating Heroes zijn natuurlijke partners: we willende allebei nieuwe dingen neerzetten en daarbij zoveel mogelijk mensen enthousiast maken. Schaakweek Apeldoorn heeft veel know-how op schaak- en organisatorisch gebied, maar Creating Heroes helpt ons constant in het realiseren van volgende stappen, door middel van hun brede repertoire aan skills op gebieden waar we zelf minder in thuis zijn.”

Creating Heroes over Schaakweek Apeldoorn

Creating Heroes over Schaakweek Apeldoorn:

“De Schaakweek Apeldoorn is een groot toernooi in Nederland. Het enthousiasme van Merijn slaat al snel over en is belangrijk voor het schaken in Apeldoorn maar ook voor de rest van Nederland. Zeker nu de website tijdens de corona-periode gebruikt is als platform voor online schaken. En dat is erg leuk om voor te werken!”

Net als Schaakweek Apeldoorn een held worden?

Met de vrijblijvende Herotalk bespreken we samen met jou het stappenplan om jouw heldenmerk op te zetten en/ of uit te bouwen.