Website Campus Woudhuis - Creating Heroes

Website Campus Woudhuis

De economie groeit volop, maar dat betekent niet dat iedereen mee doet. In Apeldoorn staan er duizenden mensen buiten de economie en nemen niet deel aan de arbeidsmarkt. Campus Woudhuis neemt hier geen genoegen mee en creëert met hun campus minimaal 100 werkplaatsen voor mensen met een arbeidsbeperking.

Het heldenvraagstuk

Jaap Berends kwam binnen met het idee van Campus Woudhuis. Naar veel voorbereiding was het tijd om te beginnen met zijn start-up. Om zijn verhaal naar buiten te brengen is een website hiervoor essentieel. Daarom heeft Jaap aan Creating Heroes gevraagd om mee te denken over de website.

Onze aanpak

Om te beginnen zijn we met Jaap van Campus Woudhuis om de tafel gaan zitten om zijn verhaal helder te krijgen en zijn wensen- en eisenlijst op te stellen. Op basis van dit gesprek hebben we gekeken naar de mogelijkheden die Campus Woudhuis biedt.

Al snel werd besloten om de website te zien als groeiproject, waarin we eerste een website opleveren die de basis benoemt van Campus Woudhuis. Later kan deze website verder uitgebouwd worden met features.

Op basis van het gesprek met Jaap hebben we een eerste framework ontworpen, die de indeling van de nieuwe website bepaalt. Daarna een eerste prototype-ontwerp gemaakt en op basis van dit prototype kon Campus Woudhuis feedback geven, die we direct hebben aangepast. Hierdoor zorgden we ervoor dat we op één lijn kwamen wat betreft het ontwerp.

Nadat het prototype-ontwerp goedgekeurd was, konden we aan de slag met het ontwikkelen van de website in WordPress. Jaap en zijn team leverden de teksten aan, zodat we een eerste versie konden opleveren. Aan de hand van deze eerste versie hebben we een feedbackronde gehouden, wat resulteerde in een volgende versie van de website. Uiteindelijk hebben we samen live de laatste aanpassingen gedaan en de website opgeleverd!

Onze sidekicks hebben ondersteund bij de volgende werkzaamheden:

  • Het ontwikkelen van het framework van de website;
  • Het ontwerp van de website;
  • Het opnemen en monteren van de video ‘over Campus Woudhuis’
  • Het ontwikkelen van de website.

Eindresultaat

Het resultaat is een website waarmee Campus Woudhuis de markt op kan. Het verhaal van Campus Woudhuis staat centraal op de homepagina, waar is gekozen voor een video op de achtergrond om het gevoel van de Campus te laten overkomen. Verder is er de focus gelegd op de diensten die Campus Woudhuis aanbiedt. Hiermee heeft Campus Woudhuis een basis website, die klaar is om wanneer nodig te worden uitgebreid.

Meer weten over Campus Woudhuis? Bekijk hun heldenpagina!

Website resultaat Campus Woudhuis

Jouw website laten aansluiten bij jouw heldenverhaal?

Heb je een tof merk, maar merk je dat je website niet meer up to date is? Of begin je net met je heldenbedrijf en heb je een website nodig? Boek een vrijblijvende inspiratiesessie en samen bespreken we de wensen en mogelijkheden!

Creating Heroes – Apeldoorn

Prins Willem-Alexanderlaan 394
7311 SZ Apeldoorn
welkom [a] creatingheroes.nl
06 27 47 36 53
KvK 67780121
Wij vinden privacy erg belangrijk, bekijk hoe wij omgaan met jouw privacy