Wilco Westrik - Maatschappelijke held - Creating Heroes

Wilco Westrik – Maatschappelijke held

‘Gaan voor Gezamenlijke Opbrengsten’

Heldenprofiel Wilco Westrik

Oprichter:
Wilco Westrik

Opgericht:
2019

Heldenproject:
Videomarketing

Heldencategorie 
Maatschappelijke held

Heldenkracht:
Met sociale kracht mensen bij elkaar brengen

MeetUp: Mensen bij elkaar brengen

Samen met een team van vrijwilligers bouwde Wilco Westrik de Meetups naar aanleiding van de Tegenlicht-uitzendingen uit. Deze bijeenkomsten trekken veel bezoekers die allemaal in dialoog gaan over een thema uit één van de uitzendingen van Tegenlicht. Met sprekers van formaat is de Tegenlicht Meetup055 uitgegroeid tot een bijeenkomst met een grote naamsbekendheid. Het bij elkaar brengen van mensen en ze samen laten nadenken over een bepaald thema voegt waarde toe aan de maatschappij.

Als Creating Heroes waren we als sponsor betrokken bij de Tegenlicht Meetups, door vooraf een oproepvideo te maken, met als doel om mensen te activeren om naar de Meetup te komen.

Kloof dichten tussen overheid en burgers

De setting van de Meetup is dé manier om de kloof tussen overheid en burgers te verkleinen. Door de kloof die is ontstaan is het uitvoeren van een beleid voor de overheid erg lastig. Door samen met de overheid Thema-meetups speciaal voor hen te organiseren, gaat de overheid in dialoog met de burgers waardoor er geen kloof meer is, maar het elkaar juist versterkt. Dit is burgerparticipatie in optima forma.

Om deze Meetups goed in de markt te zetten is videomarketing het ideale middel. In één minuut kan de doelgroep van Wilco zien wat de Meetup kan betekenen, waardoor deze video echt een gespreksopener is.

De diensten voor Wilco Westrik

Wilco over Creating Heroes:

De reden om met Creating Heroes aan de slag te gaan was om een passende videoboodschap te maken passend bij mij als persoon en mijn bedrijf als zzp-er. Samen zijn we op zoek gegaan naar wat mijn vraag was, wat de boodschap zou moeten zijn die beeldend gemaakt zou moeten worden. Eerst in gesprek, stap voor stap duidelijk gekeken naar tekst, welke beelden en tot slot de tekst die hierbij van toepassing zouden kunnen zijn op mijn bedrijf.

Dit mondt ui in een mooie 1 minuut durende video boodschap aan mijn toekomstige klanten. Vertaald vanuit die dingen waar ik goed in ben, waar ik voor sta. De samenwerking heb ik ervaren als prettig, ontspannen en vooral van belang het samen optrekken in alles.

Creating Heroes over Wilco:

“Wilco laat op een mooie wijze zien dat je als individueel persoon samen met een aantal anderen impact kunt maken. Niet vanuit winst geredeneerd, maar vanuit maatschappelijke impact!”

Net als Wilco een held worden?

Met de vrijblijvende Herotalk bespreken we samen met jou het stappenplan om jouw heldenmerk op te zetten en/ of uit te bouwen.