Online masterclasses voor betekenisvolle merken

Je bent geïnteresseerd in het bouwen van een betekenisvol en sterk merk. Graag willen we je inspireren om hiermee aan de slag te gaan. Iedere maand kun je deelnemen aan een online masterclass om je van meer kennis en inspiratie te voorzien. Het programma voor de komende maanden is:

Online Masterclass – De kunst van betekenisvol positioneren: Domein-marketing onthuld

30 mei 2024 van 12.00 tot 13.00 uur.

Ontdek hoe je je merk betekenisvol kunt positioneren en de concurrentie kunt verslaan door het inzetten van domein-marketing.

Online Masterclass – De kracht van interne marketing: Jouw gids naar een sterker merk

4 juli 2024 van 12.00 tot 13.00 uur.

Een merk valt of staat bij het gedrag van iedere medewerkers. Het merk is een leidraad voor iedereen. Leer in deze online masterclass hoe je interne marketing toepast in jouw organisatie.

Online masterclass – Het herdefiniëren van jouw merk: Een rebrandingreis

5 september 2024 van 09.00 tot 10.00 uur.

Ben je klaar om de kracht van rebranding te ontdekken en jouw merk naar nieuwe hoogten te tillen? Schrijf je dan nu in voor onze boeiende en inspirerende mini-masterclass “Het herdefiniëren van jouw merk: Een rebrandingreis”. Ontdek hoe je jouw merkidentiteit kunt transformeren en een nieuw hoofdstuk kunt beginnen met de missie van je bedrijf.

Online Masterclasses in de mail

Wil je op de hoogte blijven van onze online masterclasses? Schrijf je dan in voor onze mailing ,dan ontvang je iedere week de beste voorbeelden van betekenis en bullsh!t én ben je als eerste om je plek te registreren.

Van Bullsh!t naar Betekenis mailing

Ontvang iedere week de leukste voorbeelden van betekenis en de slechtste voorbeelden van bullsh!t. Daarbij ben je als eerste op de hoogte van de nieuwe mini-masterclasses.