Mini-masterclasses voor betekenisvolle merken

Je bent geïnteresseerd in het bouwen van een betekenisvol en sterk merk. Graag willen we je inspireren om hiermee aan de slag te gaan. Iedere maand kun je deelnemen aan een mini-masterclass om je van meer kennis en inspiratie te voorzien. Het programma voor de komende maanden is:

Mini-masterclass – Zo ontwikkel je de visie en missie mét handelingsperspectief

26 oktober van 12.00 tot 13.00 uur.

Ben je op zoek naar een praktische benadering om een sterke visie en missie te ontwikkelen? Wil je leren hoe je van een visie en missie naar een concrete strategie gaat? Dan is deze mini-masterclass perfect voor jou!

Mini-masterclass – Het herdefiniëren van jouw merk: Een rebrandingreis

23 november van 12.00 tot 13.00 uur.

Ben je klaar om de kracht van rebranding te ontdekken en jouw merk naar nieuwe hoogten te tillen? Schrijf je dan nu in voor onze boeiende en inspirerende mini-masterclass “Het herdefiniëren van jouw merk: Een rebrandingreis”. Ontdek hoe je jouw merkidentiteit kunt transformeren en een nieuw hoofdstuk kunt beginnen met de missie van je bedrijf.

Agenda mini-masterclasses

Iedere maand is een ander thema. Voor de komende maanden hebben we alvast de thema’s gepland. Reserveer alvast ruimte in je agenda en meld je aan voor onze mailing. Dan ontvang je iedere week de beste voorbeelden van betekenis en bullsh!t én ben je als eerste om je plek te registreren.

14 december van 09.00 tot 10.00 uur – Thema Merkpersoonlijkheid

29 februari van 09.00 tot 10.00 uur – Thema Positionering

28 maart van 13.00 tot 14.00 uur – Thema Interne merketing

25 april van 09.00 tot 10.00 uur – Thema Betekenis

Van Bullsh!t naar Betekenis mailing

Ontvang iedere week de leukste voorbeelden van betekenis en de slechtste voorbeelden van bullsh!t. Daarbij ben je als eerste op de hoogte van de nieuwe mini-masterclasses.