De merksessie

Je wilt een authentiek en succesvol merk bouwen dat van betekenis is. Maar hoe doe je dit precies? In de merksessie gaan we – onder het genot van een stuk chocola met elkaar het gesprek aan over jouw merk. Waar sta je nu met je merk? Waar willen jullie naartoe? Wat hebben jullie al gedaan?

De merksessie is een inspirerend gesprek dat bedoeld is om inspiratie op te doen voor je merk. Aan het eind bepalen we samen hoe de reis van jouw merk eruit ziet.

Grof gezegd behandelen we de volgende onderdelen:

  • Waar sta je nu? Om tot een ideale situatie te komen, is het essentieel om te begrijpen wat je hebt gedaan en waar je nu staat.
  • Hoe ziet het ideale merk eruit? Om een heldenmerk te creëren, doorlopen we altijd de merkreis. Maar wat heb je aan het einde van de reis? We bespreken hoe jullie ideale merk eruit ziet.
  • Welke stappen moet jij nog zetten om een heldenmerk te worden? Als laatste kijken we naar de merkreis, want hoe wordt je een authentiek en sterk merk? Het resultaat hiervan is een reisplan, dat op maat is gemaakt voor jouw merk.

De merksessie vindt plaats bij ons op kantoor. Jij bent dan uit je eigen situatie en kunt dan helder nadenken over je organisatie. Uiteraard verwelkomen we je met een heerlijke bak koffie of thee met een lekker stuk chocolade🙂. Dat is de brandstof om tot de beste ideeën te komen. De merksessie bieden wij kosteloos aan. We willen dat ieder merk vanuit betekenis werkt en helpen jou op deze manier op weg!

Wil jij ook positieve impact creëren met je heldenmerk? Vraag de merksessie aan!