De Merksessie

Om een heldenmerk te worden, doorlopen we de merkreis. Maar de ene merkreis is de andere niet! Dus in de Merksessie gaan we jouw route uitstippelen. Het resultaat is een concreet en helder reisplan.

We doorlopen daarbij drie stappen:

  • Hoe ziet de merkreis eruit? Om een heldenmerk te creëren, doorlopen we altijd de merkreis. In de Merksessie gaan we dieper in op elk onderdeel en hoe die tussenstop eruit kan komen te zien.
  • Waar sta je nu? Om de reis aan te passen op jouw wensen en behoeften, bepalen we welke stappen jij al hebt gezet. Maar we bekijken natuurlijk ook:
  • Welke stappen moet jij nog zetten om een heldenmerk te worden? Het resultaat is een reisplan, dat op maat is gemaakt voor jouw merk.

De merksessie vindt plaats bij ons op kantoor. Jij bent dan uit je eigen situatie en kunt dan helder nadenken over je organisatie. Uiteraard verwelkomen we je met een heerlijke bak koffie of thee met een lekker stuk chocolade🙂. Dat is de brandstof om tot de beste ideeën te komen. De merksessie bieden wij kosteloos aan. We willen dat ieder merk vanuit betekenis werkt en helpen jij op deze manier op weg!

Wil jij ook positieve impact creëren met je heldenmerk? Vraag die Merksessie aan!

Vraag nu de Merksessie aan!

Voeg een beschrijvend bericht toe waarin wordt aangegeven waarvoor je bezoeker zich hier aanmeldt.