Inspiratie

Laat je inspireren door blogs en vlogs over onze helden.
Op ons Youtube-kanaal HERO-TV delen video’s over helden, lifehacks en andere inspiratie.

Bekijk de laatste artikelen:

Het Heldenmeldpunt heeft in mei een hoop nieuwe helden naar voren gebracht. Apeldoorners gaven de bedrijven die volgens hen van betekenis zijn aan via het meldpunt. Eén van deze bedrijven is Xpeerience! Vandaag een kort interview met Olga Saes over het prachtige bedrijf:

Heldenbedrijven zijn bedrijven die de drive hebben om positieve impact te genereren. Sociale ondernemingen zijn bij uitstek heldenbedrijven, omdat zij vanuit een maatschappelijke missie opereren. Toch geven wij steeds meer het geluid zoals Ynzo van Zanten van Tony’s Chocolonely verkondigt: Weg met sociaal ondernemen!

De maand mei stond bij Creating Heroes in het teken van het Heldenmeldpunt. Apeldoorners konden Apeldoornse bedrijven die van betekenis zijn melden, zodat zij in het zonnetje gezet kunnen worden! En vandaag zetten we Hopdonders, een Apeldoornse speciaalbierwinkel in het zonnetje.

In de maand mei hebben wij via het Heldenmeldpunt tientallen aanmeldingen binnen gekregen van Apeldoornse bedrijven die van betekenis zijn. En graag zetten wij deze Apeldoornse Helden in het zonnetje. Zo stelden we 6 vragen aan held Kirsten Regtop!

In een eerder artikel gaven we al 5 redenen waarom je een videostrategie nodig hebt. De vervolgvraag die je hierop kunt stellen is hoe je dan een videostrategie bouwt. In dit artikel krijg je 6 stappen om je videostrategie te maken.

Bekijk de laatste afleveringen op HERO TV

Heldenpost ontvangen?

Wil je elke week heldenpost ontvangen met de meest inspirerende artikelen? Meld je nu aan!

* Door je aan te melden ontvang je iedere week heldenpost met inspiratie!

Creating Heroes – Apeldoorn

Prins Willem-Alexanderlaan 421
7311 SX Apeldoorn
welkom [a] creatingheroes.nl
06 27 47 36 53
KvK 67780121
Wij vinden privacy erg belangrijk, bekijk hoe wij omgaan met jouw privacy