Routebeschrijving ‘Creating Heroes’

Wil je Creating Heroes bezoeken dan is dat uiteraard mogelijk. Creating Heroes  is gevestigd bij het Kruispunt van Sport & Innovatie. Het adres is Prins Willem Alexanderlaan 394 in Apeldoorn.

Parkeren

Bij ons kantoor kan er gratis geparkeerd worden. Het is handig om het adres Brinklaan 386-414 aan te houden op de navigatie, aan het einde van de straat kan er geparkeerd worden.Volg hiervoor de route zoals aangegeven op de kaart. Aan het einde van de Brinklaan is er een parkeergarage. Wanneer je aan komt rijden, houd dan de weg naar beneden aan, hier kun je aanbellen bij ‘Sportunity’. Wanneer je hebt aangebeld kunnen wij de garage voor je openen. Aan het einde van de garage kun je vervolgens naar boven lopen en de eerste deur aan de linkerkant openen.

Openbaar vervoer

Mocht je met de trein komen dan loop je langs de grote fietsenstalling onder het ‘Hertog van Gelre-gebouw’ door. Aan het eind van het fietspad ga je rechtsaf. Vervolgens loop je rechtdoor langs een aantal grote kantoortorens. Na deze torens sla je linksaf. Hier loop je door tot aan het kruispunt. Op het kruispunt neem je via de stoplichten de weg naar rechts en je loopt recht tegen ons kantoor aan!

Hier kun je aanbellen bij ‘Sportunity’, dan kunnen we je vervolgens binnen laten.

Graag tot snel!