Herotalk - Creating Heroes

Herotalk

Inspiratiesessie voor helden

De Herotalk is een inspiratiesessie voor helden. Wij willen dat ieder bedrijf in Nederland een heldenmerk wordt én impact creëert. Wij bieden deze vrijblijvende inspiratiesessie aan om merken te helpen een volgende stap te zetten en échte impact te creëren.

Nieuwe held herotalk

Wanneer is de Herotalk iets voor jou?

  • Je hebt een prachtig bedrijf, maar vindt het lastig om structuur aan te brengen in je marketing.
  • Je wilt graag ondernemen vanuit je passie, maar weet niet precies wat je passie is;
  • Je wilt graag betekenisvol ondernemen, maar hebt geen idee waar je moet beginnen;
  • Je merkt dat je medewerkers allemaal een ander verhaal vertellen en je wilt met één verhaal naar buiten komen!
  • De kern van je verhaal is niet helder, waardoor je altijd vragen krijgt wat je nu precies doet!

Positief kritisch

Tijdens de Herotalk stellen we je enkele K-vragen om je uit je comfortzone te halen. Dit doen we niet omdat we je willen ontmoedigen, maar juist om je sterker te maken en te kijken waar de meeste groei haalbaar is. We gaan samen patronen doorbreken om van jouw merk een succesvol heldenmerk te maken.

Waarom bieden wij dit aan?

Wij geloven erin dat er helden nodig zijn die andere merken inspireren meer vanuit een diepere betekenis te ondernemen. Daarom helpen wij graag helden op weg om nog meer uit hun onderneming te halen. Daarom bieden wij de Herotalk ook als service aan, door zoveel mogelijke helden te helpen komt ons doel steeds dichterbij: Elk merk opereert vanuit een diepere betekenis!

Ben jij toe aan een flinke portie inspiratie? Of wil je bijvoorbeeld écht iets doen aan je website? Wat je uitdaging ook is, vraag de gratis Herotalk aan. Je krijgt aan het eind van de sessie vrijblijvend advies en het verplicht je tot niets!

3 + 3 = ?