Privacy Statement

Gegevens Creating Heroes

Creating Heroes V.O.F. (Vennoten: Jeron Ponstijn; Freek Hogeboom)

KVK nummer: 67780121

Telefoonnummer: 06 274 736 53

E-mailadres: welkom@creatingheroes.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken als bezoeker

Op onze website volgen we je als bezoeker, net als de andere bezoekers. We weten niet wie jij bent of wat jij specifiek allemaal doet op onze website. We volgen je doormiddel van Google Analytics om erachter te komen of bezoekers terugkomen, welke pagina’s er veel worden bezocht en wanneer bezoekers afhaken. Daarnaast registreren we ook welke internetbrowser en welk apparaat er wordt gebruikt.

Dit doen we om onze website te verbeteren voor jou en alle andere bezoekers. We herschrijven onze artikelen, we voegen niet pagina’s toe of laten hele pagina’s weg. Of we passen de content aan op de juiste browser of apparaat. Alles om ervoor te zorgen dat al onze bezoekers de meeste relevante informatie krijgen.

Maar het allerbelangrijkste is: Zo lang jij geen formulier invult weten we niet wie jij bent!

 

Persoonsgegevens die wij verwerken als aanvrager

Wil jij een Herotalk, een workshop of extra informatie bij ons aanvragen, dan vragen we je om gegevens achter te laten. Dit zodat we onze dienstverlening het beste kunnen uitvoeren. Hiervoor vragen we je om de volgende gegevens:

  • Voor- en achternaam: Bij een aanvraag van een workshop, Herotalk of een andere dienst hebben wij je naam nodig zodat we weten wie de aanvraag heeft gedaan.
  • Bedrijfsnaam: Met je bedrijfsnaam kunnen we bij een aanvraag alvast een kort onderzoek doen, om voorbereid ons eerste contact in te gaan. Dit onderzoek doen we uitsluitend en alleen met informatie die door jullie bedrijf op het internet is geplaatst.
  • Telefoonnummer: Bij een aanvraag van een workshop, Herotalk of een andere dienst hebben wij een telefoonnummer nodig om het contact te leggen om afspraken te maken óf om het contact te onderhouden (stel dat er een wijziging komt in een afspraak bij ziekte, dan kunnen we je makkelijk bereiken).
  • E-mailadres: Het e-mailadres gebruiken wij om bij een aanvraag van een workshop, Herotalk of andere dienst het contact te leggen voor een afspraak, of om een afspraak te bevestigen.

 

Persoonsgegevens die wij verwerken in ons e-mailprogramma

Wanneer je geïnteresseerd bent in meer artikelen zoals de Hero-secrets, of je wil extra gratis producten zoals het heldenmerkpakkket ontvangen, dan vragen we je om gegevens aan ons achter te laten. Afhankelijk van wat je afneemt, vragen we je om de volgende gegevens:

  • Voornaam & achternaam: De voornaam en achternaam gebruiken we om onze e-mails die we versturen te kunnen personaliseren.
  • Bedrijfsnaam: De bedrijfsnaam gebruiken we je om je verder te kunnen helpen, wanneer er vragen vanuit jouw kant komen.
  • Telefoonnummer: Bij de aanvraag van producten zoals het heldenmerk-pakket vragen we je om een telefoonnummer. We willen deze producten graag blijven verbeteren om onze missie te bereiken. Daarom kunnen we je eenmalig hierover bellen om feedback te geven over onze producten én we vragen of we je (vrijblijvend) kunnen helpen bij je merk.
  • E-mailadres: Het e-mailadres gebruiken wij om de e-mails en/ of de producten naar toe te sturen.

We maken gebruik van Mailchimp als mailprogramma. Lees hier hoe mailchimp met data en gegevens omgaat.

 

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst is gericht op content en informatie voor professionals. Hiermee heeft de website niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via welkom@creatingheroes.nl, dan zullen wij deze informatie verwijderen.

 

Hoe lang we gegevens bewaren

Creating Heroes zal je persoonsgegevens niet langer bewaren dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Bij aanvragen van Herotalks en andere informatie-aanvragen bewaren we je gegevens maximaal 1 jaar. Bij gegevens in het e-mailprogramma blijf je zolang ingeschreven, zolang jij daar zelf behoefte bij hebt. Wil je de e-mails niet meer ontvangen? Dan kun je onderaan iedere e-mail uitschrijven.

 

Delen met anderen

Creating Heroes verstrekt deze informatie alleen aan derden als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Buiten dat zouden we deze informatie nooit met iemand anders delen.

 

In kaart brengen websitebezoek

Creating Heroes gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Creating Heroes gebruikt enerzijds cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt, kunnen bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden en helpen ons om de website goed te laten werken. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Over het algemeen zijn dit data die niet persoonsgebonden is. Dit zijn gegevens die wij voornamelijk gebruiken met tools als Google Analytics.

Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar welkom@creatingheroes.nl. Creating Heroes zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek reageren. Uiteraard hopen we dat het niet voorkomt, maar mocht je van je recht gebruik willen maken om een klacht in te dienen, dan kan dat bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Beveiliging

Creating Heroes neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Onze klantgegevens bewaren wij op een beveiligde plek. Wat deze plek is zetten wij hier liever niet neer, omdat de kans is dat onbevoegden meekijken. Mocht je hier meer van willen nemen, neem dan gerust contact op, dan delen we het graag met je.

Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via welkom@creatingheroes.nl.