Privacy Statement

Gegevens Creating Heroes

Creating Heroes V.O.F. (Vennoten: Jeron Ponstijn; Patrick van Gurp; Freek Hogeboom

KVK nummer: 67780121

Telefoonnummer: 06 274 736 53

E-mailadres: welkom@creatingheroes.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken

Creating Heroes verwerkt persoonsgegevens over jou doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken en waar we deze voor nodig hebben:

  • Voor- en achternaam: Bij een aanvraag van een workshop, HERO-TALK of een andere dienst hebben wij je naam nodig zodat we weten wie de aanvraag heeft gedaan.
  • Bedrijfsnaam: Met je bedrijfsnaam kunnen we bij een aanvraag alvast een kort onderzoek doen, om voorbereid ons eerste contact in te gaan.
  • Telefoonnummer: Bij een aanvraag van een workshop, HERO-TALK of een andere dienst hebben wij een telefoonnummer nodig om het contact te leggen om afspraken te maken óf om het contact te onderhouden (stel dat er een wijziging komt in een afspraak bij ziekte, dan kunnen we je makkelijk bereiken).
  • E-mailadres: Het e-mailadres gebruiken wij om bij een aanvraag van een workshop, HERO-TALK of andere dienst het contact te leggen voor een afspraak, of om een afspraak te bevestigen.
  • Gegevens over jouw activiteiten op onze website: Met Google Analytics verzamelen we gegevens van je website over jouw activiteiten op onze website. Deze gegevens zijn niet persoonsgebonden, maar geven ons inzicht in het grote beeld hoe gebruikers over onze website gaan, welke content veel gelezen wordt, waar dingen nog mis gaan, etc. Op basis hiervan kunnen we onze content en website verbeteren.
  • Internetbrowser en apparaat type: Net als de gegevens over de activiteiten op je website zien we via Google Analytics ook welke internetbrowser en welke apparaat je gebruikt. Deze gegevens zijn niet persoonsgebonden en gebruiken wij om onze website te verbeteren en aan te passen op de browser en het apparaat type.

 

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via welkom@creatingheroes.nl, dan zullen wij deze informatie verwijderen.

 

Waarom we gegevens nodig hebben

Creating Heroes verwerkt jouw persoonsgegevens, voor de volgende doelen:

  • Verzenden van onze nieuwsbrief
  • Creating Heroes analyseert jouw gedrag op de website om daarmee onze website te verbeteren en de blogs en inspiratie die wij delen beter te laten aansluiten op de behoeften van jou.

 

Hoe lang we gegevens bewaren

Creating Heroes zal je persoonsgegevens niet langer bewaren dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard.

 

Delen met anderen

Creating Heroes verstrekt deze informatie alleen aan derden als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Buiten dat zouden we deze informatie nooit met iemand anders delen.

 

In kaart brengen websitebezoek

Creating Heroes gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Creating Heroes gebruikt enerzijds cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt, kunnen bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden en helpen ons om de website goed te laten werken. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Over het algemeen zijn dit data die niet persoonsgebonden is. Dit zijn gegevens die wij voornamelijk gebruiken met tools als Google Analytics.

Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar welkom@creatingheroes.nl. Creating Heroes zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek reageren. Uiteraard hopen we dat het niet voorkomt, maar mocht je van je recht gebruik willen maken om een klacht in te dienen, dan kan dat bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Beveiliging

Creating Heroes neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Onze klantgegevens bewaren wij op een beveiligde plek. Wat deze plek is zetten wij hier liever niet neer, omdat de kans is dat onbevoegden meekijken. Mocht je hier meer van willen nemen, neem dan gerust contact op, dan delen we het graag met je.

Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via welkom@creatingheroes.nl.

Creating Heroes – Apeldoorn

Prins Willem-Alexanderlaan 394
7311 SZ Apeldoorn
welkom [a] creatingheroes.nl
06 27 47 36 53
KvK 67780121
Wij vinden privacy erg belangrijk, bekijk hoe wij omgaan met jouw privacy