Kan iedereen een held zijn?

Om maar direct antwoord te geven: Nee! Helden zijn bepaalde type bedrijven en ondernemers die echt een verschil willen maken. Als een held moet je de drijfveer hebben om het anders te doen, alles in het werk willen stellen om een verschil te maken. Je wilt tijd, energie en geld steken om strategisch bezig te zijn met je het-kan-anders-missie.

Maar wij hebben geen ‘Hero-mission!’

Wij komen veel bedrijven en ondernemers tegen die aangeven zichzelf niet als held te zien. Ze hebben voor zichzelf nog geen ‘Hero-mission‘ geformuleerd. Ze hebben wel de drijfveer om het anders te doen, om écht iets te betekenen voor de maatschappij, maar weten niet zo goed hoe zij dat in hun bedrijf moeten doen. Al sparrend komen wij vaak samen met hun achter hele mooie initiatieven die voor deze bedrijven ‘heel normaal zijn’

Dit wil maar zeggen, veel bedrijven zijn al op de goede weg, maar hebben vaak een klein stapje nodig om een échte held te worden, zodat ook zij erin geloven. Ook al heb je nog geen ‘Hero-missie’, je kunt wel die held zijn door vanaf vandaag met je bedrijf een verandering in te gaan!

Ga de uitdaging aan en wees de held!

Wil jij graag een held zijn? Dan is het jouw doel om vanaf vandaag de uitdaging aan te gaan. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ‘het-kan-anders-missie’ om van jouw bedrijf een heldenbedrijf te maken. Tijdens de HERO-TALK gaan we samen met jou die eerste uitdaging aan, om jouw missie te ontdekken. Je kunt gratis gebruik maken van de HERO-TALK, we ontvangen je graag met een stukje chocolade!

Creating Heroes – Apeldoorn

Prins Willem-Alexanderlaan 421
7311 SX Apeldoorn
welkom [a] creatingheroes.nl
06 27 47 36 53
KvK 67780121
Wij vinden privacy erg belangrijk, bekijk hoe wij omgaan met jouw privacy