Magazine HEROES

Wil je het najaar in en je inspireren over het bouwen van je merk? In het magazine HEROES geven we de kracht van de merkreis weer. Pak een lekkere stoel, lig achterover en dompel je onder in de wereld van de merkreis.

Kosten:

Het magazine sturen we gratis naar je toe. We vragen je om een kleine donatie te doen aan een goed doel 🙂.

Wat zit er in deze editie?

HEROES bestaat om je te inspireren om je heldenmerk uit te bouwen, te laden en te innoveren. Daarmee maak je nog meer betekenisvolle impact. Want je merk is nooit af. Dat is aan de ene kant heel erg leuk, maar aan de andere kant soms ook frustrerend. Daarom dit magazine vol met artikelen, columns en spelletjes. Zo blijf je aan je merk bouwen.

Merkreis
Deze eerste editie staat in het teken van de merkreis. Want dat is dé manier om een betekenisvol merk te creëren, waarmee je positieve impact maakt. Met deze reis leg je de fundering voor een heldenmerk: een merk dat weet waar het voor staat, waarde levert en continu werkt aan zijn missie. Want daar is het in deze wereld wel echt tijd voor, blijvende impact op onze samenleving. Laat dat nou precies bijdragen aan onze missie.

Kosten HEROES

We geven dit magazine uit voor onze klanten – de helden – en iedereen die geïnteresseerd is in het bouwen van merken. Per magazine kost dit uiteraard een paar euro inclusief verzending. We houden er niet van om dit door te rekenen, maar willen dit geld liever laten landen op plekken waar het meer impact heeft. Daarom vragen we je een donatie te doen aan een goed doel. Je kiest zelf een goed doel, je kiest zelf een bedrag en je stort het direct aan het goede doel. Je hoeft het ons niet te laten zien, we vertrouwen je gewoon. En doe je het niet, even goede vrienden!

Vraag HEROES aan

Hieronder kun je jouw HEROES-editie aanvragen. Dan sturen we zo snel mogelijk jouw editie naar je toe!

Vraag je HEROES-editie aan