Ik wil het graag anders doen, maar ik weet niet hoe!

Helden zijn die bedrijven die ernaar streven om het anders te doen. Wij noemen het de ondernemers met een ‘het-kan-anders-missie’, die de gevestigde orde uitdagen. Wij komen veel ondernemers tegen die de drijfveer hebben om het anders te doen, maar echt niet weten hoe. Ben je dan een held of niet?

Ga op ontdekkingsreis

Wat ons betreft ben je een held wanneer je idealen hebt: Je wilt het anders doen om de wereld een klein beetje beter te maken. Dat zegt nog niet dat je het al anders doet. Voor ons zijn die bedrijven/ ondernemers die opstaan om te veranderen (de zogeheten changemakers) de helden.

Het is jouw zoektocht om te ontdekken of jij écht wil veranderen, of je echt een held wilt zijn! Als het antwoord daarop volmondig JA is, dan begint de volgende zoektocht. Je gaat op zoek naar de manier om het anders te doen. Bij onze klanten ontdekken wij vaak dat ze al heel veel doen, maar dat dit normaal voor hun is. Door de focus op de juiste elementen te leggen ontwikkel je jouw eigen ‘het-kan-anders-missie’.

Leer je eigen ‘HERO-Mission’ te ontdekken

Denk jij nu je het leest: Ik wil ook een held zijn, ik wil het echt anders doen!? Dan is het tijd om aan de slag te gaan met de ontwikkeling van je bedrijf. Je moet op zoek gaan naar dat gene wat jou echt raakt en wat jij graag wilt veranderen. Wil jij ontdekken wat dat is? Tijdens een HERO-TALK gaan we samen met jou op zoek naar de held in jezelf. Wat maakt jou bedrijf bijzonder en gaat je bedrijf uitgroeien tot superheld? Je kunt de HERO-TALK gratis aanvragen, geef jij aan welke chocolade je erbij wilt?

Creating Heroes – Apeldoorn

Prins Willem-Alexanderlaan 421
7311 SX Apeldoorn
welkom [a] creatingheroes.nl
06 27 47 36 53
KvK 67780121
Wij vinden privacy erg belangrijk, bekijk hoe wij omgaan met jouw privacy