Online Masterclass – Het herdefiniëren van jouw merk: Een rebrandingreis

Ben je klaar om de kracht van rebranding te ontdekken en jouw merk naar nieuwe hoogten te tillen? Schrijf je dan nu in voor onze boeiende en inspirerende online masterclass “Het herdefiniëren van jouw merk: Een rebrandingreis”. Ontdek hoe je jouw merkidentiteit kunt transformeren en een nieuw hoofdstuk kunt beginnen met de missie van je bedrijf.

Datum en Tijd:

De online masterclass vindt plaats op 2 mei van 09.00 tot 10.00 uur.

Kosten:

Deze online masterclass is online en gratis te volgen.

Voor wie is deze online masterclass bedoeld?

Deze online masterclass is geschikt voor ondernemers, marketeers, merkeigenaren en professionals die geïnteresseerd zijn in het herdefiniëren van hun merk en het nemen van de volgende stap in hun bedrijfsgroei. Of je nu een startup bent die net begint of een gevestigd merk dat toe is aan een frisse wind, deze online masterclass biedt waardevolle inzichten en praktische kennis voor iedereen.

Wat kun je verwachten?

 • Leer de essentiële stappen van een succesvolle rebrandingstrategie.
 • Ontdek hoe je jouw identiteit kunt herdefiniëren en een nieuw imago kunt creëren.
 • Verken inspirerende rebrandingcase studies van MKB-merken.
 • Begrijp de impact van rebranding op bedrijfsgroei en klantloyaliteit.
 • Leer van de valkuilen van rebranding en ontvang tips om zelf aan de slag te gaan.

Programma-overzicht:

 • Introductie: Het belang van een sterk merk
 • Deel 1: Onze kijk op rebranding en waarom nu de tijd is om ermee aan de slag te gaan
 • Deel 2: De rebrandingreis: een praktisch stappenplan
 • Deel 3: Voorbeelden van MKB-bedrijven
 • Deel 4: Valkuilen en tips bij rebranding
 • Q&A: Ruimte voor vragen en interactie

Over Freek

Hallo! Ik ben Freek Hogeboom, identiteit-sidekick bij Creating Heroes. Bij Creating Heroes zijn wij de sidekicks van heldenmerken. Onze klanten zijn de helden van het verhaal en wij staan naast hen om hen te helpen impact te creëren. Onze missie is om merken vanuit betekenis te laten werken en zo een verschil te maken in de wereld. Als ondernemer heb ik me sinds mijn 22ste verdiept in de identiteit van merken en hoe je deze kunt rebranden.

Met Creating Heroes hebben we tientallen organisaties geholpen om met een nieuwe merkidentiteit de markt te betreden. Onze aanpak draait om het creëren van een sterke betekenisvolle identiteit voor jouw merk. We graven diep om de kernwaarden en -principes van jouw bedrijf te begrijpen en vertalen deze naar een inspirerende nieuwe merkvisie en missie die richting geven aan al je activiteiten.

Tijdens onze online masterclass “Het herdefiniëren van jouw merk: Een rebrandingreis” zal ik jou begeleiden door het proces van rebranding. Ik zal waardevolle inzichten delen, een praktisch stappenplan bespreken en een aantal mooie voorbeelden van rebranding met je delen. Samen zullen we ontdekken hoe je jouw merk opnieuw kunt definiëren en daarmee impact te maken.

Ik nodig je uit om deel te nemen aan deze boeiende online masterclass. Samen zullen we op rebrandingreis gaan en jouw merk transformeren. Ik kijk ernaar uit om je te verwelkomen!

Reserveer nu jouw plek voor deze inspirerende rebrandingreis!

Schrijf je vandaag nog in en maak je klaar om jouw merk te herdefiniëren. Ontdek de mogelijkheden, leer van experts en neem de volgende stap in de evolutie van jouw merk. Registreer nu en verzeker jezelf van een plek in deze boeiende online masterclass!

Datum en Tijd: Donderdag 2 mei van 09.00 – 10.00 uur.
Kosten: Deze online masterclass is online en gratis te volgen.