Buro Ontwerp & Omgeving – Landschapshelden

‘Klimaat- en toekomstbestendig ontwikkelen door een integrale aanpak’

Heldenprofiel Buro Ontwerp & Omgeving

Manager:
Jeffrey van Luttikhuizen

Heldenproject:
Duurzame resultaten in beeld brengen

Heldencategorie 
Maatschappelijke held

Heldenkracht:
Met een integrale aanpak naar klimaatbestendige leefomgeving.

Ontwerpen vanuit mens & milieu

Buro Ontwerp & Omgeving zijn adviseurs op het gebied van leefomgevingen. In hun DNA zit het denken aan mens en milieu. Dit staat dan ook centraal tijdens ontwerpprocessen. Daardoor is één van hun kernopdrachten om mens en milieu centraal te zetten in alle keuzes die ze maken. Ze onderscheiden zich doordat ze ruimtelijke ontwikkeling niet zien als losse producten, maar als een integraal proces. Hierdoor kunnen ze hun visie goed omzetten in een vloeiend proces met een mooi eindresultaat.

Het ontwerp als verhaal

Videomarketing van Buro Ontwerp & Omgeving

Vanuit de merkidentiteit van Buro Ontwerp & Omgeving hebben zij afgelopen jaren gave projecten mogen realiseren. Om het merk te laden is een goede portfolio essentieel. De manier om het portfolio van Buro Ontwerp & Omgeving goed naar voren te brengen is een storytelling bedrijfsvideo. Hiermee willen ze hun merk laden én voorkeur te krijgen bij nieuwe klanten.

De video is tijdens de lente opgenomen, zodat de bomen in de bloesem staan in voor mooie beelden. In de video hebben we bewust de keuze gemaakt om het ontwerp op tekening en het eindresultaat na elkaar te tonen, zodat het werk van Buro Ontwerp & Omgeving echt gaat leven voor de kijker. Bij deze beelden vertelden de medewerkers het verhaal van het bedrijf. Om het natuurlijk over te laten komen, heeft iedere geïnterviewde tijd gehad om de vragen in te lezen, zich voor te bereiden en in en dialoog-structuur in te spreken voor de camera.

Het eindresultaat is een gave storytelling bedrijfsvideo, welke is opgeleverd in twee versies: Een lange versie voor de website en een korte versie voor op sociale media. Na een half jaar is de basis van deze video gebruikt en omgezet in een vacature-video.

De diensten gebruikt voor Buro Ontwerp & Omgeving

Jeffrey van Buro Ontwerp en Omgeving over Creating Heroes:

Jeffrey van Buro Ontwerp & Omgeving over Creating Heroes:

“We kwamen bij Creating Heroes om onze mooie projecten uit te dragen en aan een ieder te laten zien, met daarbij de boodschap van onze integrale aanpak. Wij kunnen u volledig ontzorgen en binnen de gemaakte afspraken daadwerkelijk resultaat opleveren. Creating Heroes hielp ons met een duidelijk script en onze mensen op een natuurlijke manier hun verhaal te laten vertellen. Heel natuurlijk in beeld gebracht en na bewerking een helder en krachtig verhaal.

Dit resulteerde in een mooie, duidelijk film die zeer goed onze boodschap uitdraagt.

De samenwerking met Patrick was dan ook Super! Kundig, op tijd en vooral ook goed de wijze waarop je de mensen hier gerust stelde en dat ze natuurlijk hun verhaal konden vertellen. Een ieder vind de film super en geslaagd.”

Creating Heroes over Buro Ontwerp en Omgeving

Creating Heroes over Buro Ontwerp & Omgeving:

“Buro Ontwerp en Omgeving is een mooi voorbeeld van een bedrijf dat de slag heeft geslagen naar het ontwikkelen van een betere wereld. Met hun diensten en vooral hun visie helpen zij private en publieke opdrachtgevers om hun leefomgeving meer klimaatbestendig te maken.”

Net als Buro Ontwerp & Omgeving een held worden?

Met de vrijblijvende Herotalk bespreken we samen met jou het stappenplan om jouw heldenmerk op te zetten en/ of uit te bouwen.