Testimonial-video’s GOsensit

Niet betalen voor het oplossen van ICT-problemen, maar voor het feit dat ICT het doet: Altijd! Dat is waar GOsensit voor staat. GOsensit gaat voor ICT zonder gedoe.

Het heldenvraagstuk

Na het ontwikkelen van de herziende merkidentiteit van GOsensit moest dit via de communicatiekanalen naar buiten worden gebracht. Aan Creating Heroes is gevraagd om een website te ontwikkelen waarin het verhaal van het merk centraal staat. Onderdeel van de website zijn testimonialvideo’s van klanten van GOsensit.

Onze aanpak

Samen met Mario van GOsensit hebben we als eerste een videoplan opgesteld: Een plan waarin we de opzet van de video met elkaar vastleggen. Op basis van dit videoplan is het script geschreven. In het script is bewust gekozen om de klant ook te laten vertellen over hun bedrijf. Aan de ene kant zorgt dit voor meer achtergrond bij de werkzaamheden van GOsensit, aan de andere kant vergroot dit de mogelijkheid dat de video door het bedrijf zelf wordt ingezet en gedeeld. GOsensit heeft daarop twee klanten bereid gevonden om hun verhaal te doen over hun dienstverlening.

Met beide klanten hebben we op één dag zowel de sfeerbeelden als interviews opgenomen. De beide ondernemers stonden daar waar het hoort: In hun eigen omgeving waar zij van ICT gebruikt maken. Na de opnames zijn de video’s gemonteerd en ter controle aan zowel GOsensit als hun klant getoond. Na goedkeuring van alle partijen zijn de video’s opgeleverd.

Onze sidekicks hebben ondersteund bij de volgende werkzaamheden:

  • Het opmaken van een videoplan
  • Het schrijven van het script
  • De opnames van de video
  • Het monteren van de video

Eindresultaat

Het eindresultaat zijn twee video’s die in twee versies zijn opgeleverd. De eerste versie is een korte versie voor gebruik op sociale mediaen voor het gebruik op de website en de laatste versie is de lange versie voor gebruik op Youtube.

Meer weten over GOsensit? Bekijk hun heldenpagina!

Jouw website laten aansluiten bij jouw heldenverhaal?

Heb je een tof merk, maar merk je dat je website niet meer up to date is? Of begin je net met je heldenbedrijf en heb je een website nodig? Boek een vrijblijvende inspiratiesessie en samen bespreken we de wensen en mogelijkheden!

Creating Heroes – Apeldoorn

Prins Willem-Alexanderlaan 394
7311 SZ Apeldoorn
welkom [a] creatingheroes.nl
06 27 47 36 53
KvK 67780121
Wij vinden privacy erg belangrijk, bekijk hoe wij omgaan met jouw privacy