Website Retulp

Het voorkomen van single-use plastics is wat Retulp drijft. “Voorkomen is beter dan recyclen” is daarin het adagium. Retulp biedt duurzame alternatieven voor deze single-use plastics, zoals thermos- en drinkflessen.

Het heldenvraagstuk

Retulp is echt een heldenbedrijf die haar verhaal via verschillende kanalen verteld. Als onderdeel van de gehele marketingstrategie van Retulp is de website een belangrijk middel. Het vraagstuk is om een goed werkende website te realiseren, die het verhaal van Retulp vertelt én die aanzet tot aankoop van het duurzame alternatief.

Landingspagina gemaakt op de website van retulp voor de campagne ‘Mission Indisposable 2020’

Onze aanpak

De website is een belangrijk onderdeel van de gehele marketingstrategie van Retulp. Samen met de helden van Retulp verzorgen wij de marketingstrategie. Samen hebben we gekeken naar wat belangrijk was om te delen. In samenwerking met onze online marketing partner is een websiteplan opgesteld, om ervoor te zorgen dat de website niet alleen het juiste verhaal vertelt, maar dat het ook converteert in aanvragen voor de duurzame drinkflessen van Retulp.

Op basis van de het websiteplan zijn we aan de slag gegaan met het opzetten van de website. In dit geval stond er een bestaande website die we stap voor stap hebben geoptimaliseerd naar de ideale situatie. In samenwerking met de partners op het gebied van online marketing en fotografie zijn we tot het eindresultaat voor de website gekomen.

Aangezien de website hét verkoopinstrument is voor Retulp, blijven we iedere week de website doorontwikkelen, om ervoor te zorgen dat de website up tot date blijft.

Onze sidekicks hebben ondersteund bij de volgende werkzaamheden:

  • Het design aan te laten sluiten bij de visuele identiteit van Retulp.
  • Het ontwikkelen van de website van Retulp.
  • Het onderhouden van de website.

Eindresultaat

Het resultaat is een converterende website, die past bij de visuele identiteit van Retulp. In dit geval was het een hele mooie samenwerking met partners op het gebied van fotografie en online marketing, waardoor de waarde van Retulp hoog is. Alles om samen zoveel mogelijk impact te maken op het gebied van voorkomen van plastic afval.

Meer weten over Retulp? Bekijk hun heldenpagina!

Jouw website laten aansluiten bij jouw heldenverhaal?

Heb je een tof merk, maar merk je dat je website niet meer up to date is? Of begin je net met je heldenbedrijf en heb je een website nodig? Boek een vrijblijvende inspiratiesessie en samen bespreken we de wensen en mogelijkheden!

Creating Heroes – Apeldoorn

Prins Willem-Alexanderlaan 394
7311 SZ Apeldoorn
welkom [a] creatingheroes.nl
06 27 47 36 53
KvK 67780121
Wij vinden privacy erg belangrijk, bekijk hoe wij omgaan met jouw privacy