‘Het is belangrijk dat hoogbegaafde en hoogsensitieve mensen de ruimte krijgen om zichzelf te zijn, zodat ze vanuit daar hun talenten en vaardigheden kunnen ontwikkelen en hun bijdrage aan de wereld kunnen leveren’

Avalena, Iedereen-doet-mee-Hero

Het verhaal van Avalena

Hoogbegaafdheid en hoogsensitiviteit komt veel voor in onze maatschappij. Nog te vaak worden zij niet begrepen en komen zij daardoor aan de zijkant van onze maatschappij te staan. Avalena ziet in hun eigenzinnige denkers en kleurrijke voelers. Zij moeten de ruimte krijgen om zichzelf te zijn en hun eigen talenten te ontdekken. Hierdoor ontwikkelen zij een enorme bijdrage aan de wereld!

Heldenprofiel Avalena

Oprichtster:
Marleen Verbunt

Opgericht:
2018

Heldenproject:
Website bouwen en daarmee het heldenverhaal vertellen

Heldencategorie 
Maatschappelijke held

Heldenkracht:
Met intrinsieke nieuwsgierigheid hoogbegaafde en hoogsensitieve mensen helpen zichzelf te ontdekken.

Samen met Avalena hebben wij de volgende onderdelen gebouwd:

Marleen van Avalena over Creating Heroes:

“Voor mij bestaat Avalena al, maar aan de buitenkant is mijn bedrijf nog niet zichtbaar. Ik wil die volgende stap graag professioneel aanpakken: met een logo en een website die ‘duidelijk Avalena’ zullen zijn. Wie kan me daarbij helpen?

Via via kom ik terecht bij Creating Heroes. Daar, aan die statafel met Freek en Jeron, vertel ik hen over mijn missie: “Avalena begeleidt hoogbegaafde en hoogsensitieve kinderen en jongeren om hun plek in de wereld te vinden.” Hoewel ik vooraf beducht was op vervelende marketingtechnieken, voel ik na afloop van het gesprek iets heel anders: inspiratie en enthousiasme. “Dit wordt leuk!”

Hoe ontwerp je een logo? Hoe geef je beeld aan de vele ideeën in je hoofd? Nu fase twee begonnen is, ligt er nieuw vraagstuk om te kraken. Gelukkig is daar Jeron, die vol vertrouwen het ontwerpproces met mij aangaat. Samen zoeken we naar de best passende vorm, de mooiste kleurencombinatie, het meest wel-ronde-niet-te-kriebelige-niet-te-bombastische-niet-te-kinderlijke-niet-te-krullerige-niet-te-statische lettertype. En als dat er niet (helemaal) is? Dan passen we toch gewoon zelf de letters nog wat aan?

Het blijkt exemplarisch voor de manier van werken bij Creating Heroes: creatief, vakkundig behulpzaam en geduldig. De nauwe samenwerking met Jeron levert uiteindelijk het logo en de website op waarin ik Avalena herken, en dat waar mijn bedrijf voor staat.

Hoogbegaafde en hoogsensitieve kinderen en jongeren hebben het niet altijd makkelijk in onze maatschappij. Ze botsen soms met bestaande systemen en structuren, omdat ze eigenzinnig en kleurrijk zijn. Ze verdienen het om hun plek in de wereld te kunnen vinden. Avalena is nu via www.avalena.nl ook online vindbaar om hen daarbij te begeleiden.

Ik ben er blij mee. Dankjewel, (creating) heroes!”

Creating Heroes over Avalena:

Avalena is zo’n heldenbedrijf die bewijst dat je niet de grootste missie hoeft te hebben om daadwerkelijk impact te kunnen creëren. Als lokale held zorgt zij voor impact bij hoogbegaafden en hoogsensitieven.

Volg Avalena op social media

Meer over Avalena vind je op de website

Volg Avalena op Facebook

Volg Marleen via LinkedIn.

Net als Avalena een held worden?

Met de vrijblijvende Herotalk bespreken we samen met jou het stappenplan om jouw heldenmerk op te zetten en/ of uit te bouwen.