Ontwerp Floooow E-zine: Go with the Floooow - Creating Heroes

Ontwerp Floooow E-zine: Go with the Floooow

Over Floooow

Floooow bevordert het structureel ervaren van flow in organisaties. Hiermee willen zij klachten zoals stress en burn-out verbannen uit Nederland in 2030 en de innovatie van Nederlandse bedrijven bevorderen.

Het heldenvraagstuk

Het merk Floooow bestaat sinds  het jaar 2018. Samen met Floooow hebben we de merkidentiteit ontwikkelt en de huisstijl ontworpen. Na een strategiesessie komen we samen uit op het idee: een zomermagazine die mensen op vakantie kunnen lezen.

Floooow e-zine
Floooow e-zine

Het ontwerp van de E-zine

Het proces bij het ontwikkelen van het E-zine begon bij de juiste inhoud van het magazine. Een grote voorzet is gedaan door het communicatieteam van Floooow. Samen hebben we deze voorzet verder geconcretiseerd, tot dat de inhoud helder was.

De content voor de E-zine werd door het communicatieteam aangeleverd. Vervolgens is een eerste voorstel gedaan voor de vormgeving van het magazine. Doordat we de huisstijl hadden ontwikkeld kwamen we al snel tot de juiste manier van vormgeving van het E-zine. De E-zine past dan ook precies bij alle andere communicatie-uitingen van Floooow, maar is wel een product op zich. Voor dit magazine hebben we de huisstijl van Floooow gecombineerd met zomerelementen, omdat het een E-zine is speciaal voor de zomervakantie.

Bekijk en lees het E-zine op de website van Floooow.

Onze sidekicks hebben ondersteund bij de volgende werkzaamheden:

  • Het meedenken en adviseren bij de inhoud en structuur van de E-zine.
  • Het ontwerpen van de E-zine.

Aan de slag met jouw magazine?

Heb jij een tof merk en wil je de toffe verhalen vertellen in een magazine? Boek dan een vrijblijvende inspiratiesessie en we kijken samen naar de manier om jouw verhaal in een magazine te verwerken!

Creating Heroes – Apeldoorn

Prins Willem-Alexanderlaan 394
7311 SZ Apeldoorn
welkom [a] creatingheroes.nl
06 27 47 36 53
KvK 67780121
Wij vinden privacy erg belangrijk, bekijk hoe wij omgaan met jouw privacy