Floooow - Anti Burn-out Hero - Creating Heroes

‘Samen zorgen we ervoor dat we stress, burn-out en bore-out in 2030 in Nederland niet meer voorkomt’

Floooow, Anti Burnout Hero

Het verhaal van Floooow

Als mens brengen we de meeste tijd van de dag door op het werk. Niet bij onze geliefde, niet bij onze kinderen, maar op het werk. Flow ervaren we vooral in privé-omstandigheden, tijdens het sporten of bij het uitvoeren van onze hobby, is het dan niet vreemd dat we op het werk geen ultiem geluk (en dus flow) ervaren? Dat is de vraag die Rachel van Floooow zichzelf stelde. Wanneer stress bovendien te lang aanhoudt ontstaat er een burn-out. Een groot (en groter wordend) probleem in de Nederlandse samenleving. Maar vergeet ook bore-out niet. Bore-out ontstaat door verveling, wanneer er lange tijd geen gebruik gemaakt wordt van je talent.

De heldenmissie van Floooow is dan ook het verbannen van stress, burn-out en bore-out uit heel Nederland in 2030. Floooow wil dit bereiken door medewerkers binnen organisaties structureel flow te laten ervaren, zodat Nederland het meest innovatieve land ter wereld wordt en ‘best place to work’

Heldenprofiel Floooow

Oprichtster:
Rachel Rothengatter- Gasper

Opgericht:
2018

Heldenproject:
Heldenmerk bouwen

Heldencategorie 
Maatschappelijke held

Heldenkracht:
Met innovativiteit en enthousiasme organisaties transformeren

Samen met Floooow hebben wij de volgende onderdelen gebouwd:

Rachel van Floooow over Creating Heroes:

“Voordat ik met Creating Heroes ging werken was het concept flow in de dagelijkse werkpraktijk onderzocht, maar nog geen handen en voeten gegeven om het concept in de markt te zetten. Dus de vraag borrelde: hoe ga ik mijn droom zakelijke handen en voeten geven?

Samen met Creating Heroes zijn we aan de slag gegaan. Met vragen en doorvragen hebben we onderzocht wat mijn hartewens voor mijn bedrijf was en vervolgens hebben we mijn DNA en strategie in kaart gebracht en het marketingplan, het communicatieplan en het contentplan gemaakt.

Hierdoor hebben we nu een nieuw merk en vooral focus op dat wat mij als ondernemer drijft met een prachtige missie en droomdoel waar ik planmatig, maar ook intuïtief en dus passend bij mij als persoon de komende jaren mee verder kan.

Het is zeer waardevol om een marketingpartner te hebben die kritisch met me meedenkt, die ook tegenwicht biedt en mij scherp houdt.”

Creating Heroes over Floooow:

Floooow is een typisch heldenbedrijf! Beginnen van een maatschappelijke doelstelling om burn-outs in de samenleving te voorkomen, dat maakt voor ons de held Floooow! Als sidekicks vinden wij het tof om met een klant als Rachel en haar team te werken. Gedreven ondernemers die wij mogen structureren om hun merk te bouwen, wat wat ons betreft resulteert in een mooi eerste jaar van Floooow!

F(ol)loooow ons op social media en sluit je aan bij de community!

Meer over Floooow vind je op de website

F(ol)loooow ons op Facebook

Lees het laatste nieuws over Floooow op Twitter

Net als Floooow een held worden?

Met de vrijblijvende Herotalk bespreken we samen met jou het stappenplan om jouw heldenmerk op te zetten en/ of uit te bouwen.

Creating Heroes – Apeldoorn

Prins Willem-Alexanderlaan 394
7311 SZ Apeldoorn
welkom [a] creatingheroes.nl
06 27 47 36 53
KvK 67780121
Wij vinden privacy erg belangrijk, bekijk hoe wij omgaan met jouw privacy