Campus Woudhuis - De economie is voor iedereen Hero - Creating Heroes

Campus Woudhuis – De economie is voor iedereen Hero

‘Voor 100 mensen met een arbeidsbeperking werk creëren om Apeldoorn een fantastisch stadslandgoed te geven’

Heldenprofiel Campus Woudhuis

Oprichter:
Jaap Berends

Opgericht:
2018

Heldenproject:
Website opzetten

Heldencategorie 
Maatschappelijke held

Heldenkracht:
Door een stadslandgoed te creëren werk bieden aan minimaal 100 mensen met een arbeidsbeperking

Campus Woudhuis - Jaap Berends

Het stadslandgoed van Apeldoorn

De economie draait volop, maar niet iedereen doet mee. Zeker 10.000 mensen in Apeldoorn staan buiten de economie en nemen niet deel aan de arbeidsmarkt. Voor een groot deel is dit door een arbeidsbeperking. En daar neemt Campus Woudhuis geen genoegen mee. Met Campus Woudhuis ontwikkelen ze een stadslandgoed voor de inwoners van Apeldoorn. Dit landgoed wordt gecreëerd en beheerd door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Campus Woudhuis is een samenwerking tussen meerdere partijen, waaronder IVN, Natuurmonumenten en Onderwijsspecialisten.

Het merkverhaal delen

De Start-up Campus Woudhuis is naar veel voorbereidingen begonnen in 2018. Voor de start ontwikkelden we op basis van het verhaal van Campus Woudhuis de website. Op de homepage van de website is er gekozen voor een achtergrondvideo, om het gevoel van Campus Woudhuis over te laten komen. Tijdens de startfase van het bedrijf is er een eerste basis-website neergezet waarin focus is gelegd op de diensten van Campus Woudhuis. De website kan waar nodig uitgebouwd worden, wanneer Campus Woudhuis de volgende stap heeft gezet.

Storytelling-video

Als Social start-up moet het verhaal van het Campus Woudhuis goed worden neergezet. Als onderdeel van de marketingcommunicatie is aan Creating Heroes gevraagd om hun bijzondere verhaal te vangen in een storytelling-video, die kan worden ingezet op twee manieren: Tijdens een award-show waarvoor ze genomineerd zijn en voor op de website. Het doel van de video is daarmee uitleggen wat het Campus Woudhuis is en waarom zij doen wat ze doen. In hoog tempo is de video voor de award-show opgeleverd. Daarna is de video aangepast voor de website en zijn de beelden gebruikt in een sfeervideo die op de achtergrond van de website wordt gebruikt.

De diensten voor Campus Woudhuis

Creating Heroes over Campus Woudhuis:

“Campus Woudhuis is een heldenbedrijf dat zijn nek uitsteekt voor mensen met een arbeidsbeperking. De drive en de energie waarmee Jaap aan de slag is om zijn missie te bereiken is aanstekelijk. We zijn er trots op dat we hem kunnen helpen bij het opbouwen van zijn mooie merk.”

Net als Campus Woudhuis een held worden?

Met de vrijblijvende Herotalk bespreken we samen met jou het stappenplan om jouw heldenmerk op te zetten en/ of uit te bouwen.

Net als Campus Woudhuis een held worden?

Met de vrijblijvende Herotalk bespreken we samen met jou het stappenplan om jouw heldenmerk op te zetten en/ of uit te bouwen.