DeQuast - Arbeidskansen Hero - Creating Heroes

DeQuast – Arbeidskansen Hero

‘Werk maken van je passie voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt’

Heldenprofiel DeQuast

Oprichter:
Andries Zoeteweij

Opgericht:
2018

Heldenproject:
Website en heldenmarketing opzetten

Heldencategorie 
Maatschappelijke held

Heldenkracht:
Door te doen mensen kansen geven om met passie de arbeidsmarkt te laten betreden

Kansen op arbeid

Jarenlang was Andries Zoeteweij ondernemer in de detachering en werkvoorzieningen. Al snel merkte Andries dat dit werk hem geen passie bood én dat hij daarmee niet zijn sociale doelen kon bereiken. Hij besloot het roer om te gooien.

Hij schoolde zich om tot klusser, waarin hij vooral timmer- en schilderwerk tot zijn portfolio kan rekenen. Niet met het doel om zelf veel rijker te worden in zowel voldoening als geld, maar juist om andere mensen hun passie uit te laten voeren. Met DeQuast wil hij uitgroeien tot een merk waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans krijgen om werk te maken van hun passie en zich te laten omscholen tot klusser! Kortom: DeQuast biedt kansen op arbeid!

Subtiele elementen voor een krachtig merkverhaal

De merkdragers van DeQuast

Als nieuwe speler in de markt is het belangrijk dat Andries met DeQuast een goed merkconcept neerzet. In dit concept speelt de website een grote rol om de zichtbaarheid te vergroten en op termijn offerte-aanvragen te genereren. Na een aantal strategische sessies om het concept uit te denken is er begonnen met het ontwerp en de bouw van de website.

Voor de website is gekozen om met subtiele elementen de klussen die DeQuast uitvoert zichtbaar te maken. Op de website zijn hier en daar kwaststrepen te zien tussen tekstblokken, die de link leggen naar de merknaam en het schilderwerk wat DeQuast realiseert . Door stap voor stap met elkaar te schakelen hebben we zo snel mogelijk de website live weten te zetten. Dit laatste was een belangrijke wens, omdat er een aantal potentiële klanten op zaten te wachten.

Het eindresultaat is een website waar ‘het klussen’ vanaf druipt. Door zichtbaar te zijn met de website en via sociale media heeft het bedrijf in de eerste jaren een goede start gemaakt.

De diensten voor DeQuast:

DeQuast website

Creating Heroes over DeQuast

Creating Heroes over DeQuast:

“DeQuast is een mooi en nuchter heldenmerk. Ze gaan niet voor de grotere missie, maar willen wel de samenleving verder helpen door mensen kansen te bieden op een baan met passie! Als Creating Heroes zijn we trots op de stap die Andries heeft gezet om uit zijn comfortzone te stappen, het oude en vertrouwde achter zich te laten om met passie aan een goed doel te werken!”

Net als DeQuast een held worden?

Met de vrijblijvende Herotalk bespreken we samen met jou het stappenplan om jouw heldenmerk op te zetten en/ of uit te bouwen.