HeldenDNA MatriXmethode Instituut - Creating Heroes

HeldenDNA MatriXmethode Instituut

Jongeren die buiten de boot vallen, werknemers met werkdruk, mensen die dagelijks kampen met gevolgen van een trauma, zo maar een aantal problemen die wij in onze samenleving tegenkomen. MatriXmethode Instituut strijd hier tegen, door met hun MatriXmethode mensen te helpen hun eigen hoofd te regisseren.

Het heldenvraagstuk

Meer dan twintig jaar geleden ontdekte Ingrid Stoop de MatriXmethode, een eigen ontdekte methode die binnen 15 minuten mentale problemen kan oplossen. De methode staat op het punt wetenschappelijk bewezen te worden. Ingrid heeft samen met haar partner Walter de ambitie om de wereld te veroveren met deze methode. Niet omdat ze er rijk van willen worden, maar omdat ze zoveel mogelijk mensen willen helpen met hun mentale problemen.

De grote vraag was: Hoe kunnen we ons merk MatriXmethode Instituut zo positioneren dat we daarmee de wereld kunnen veroveren?

Onze aanpak

In de eerste DNA-werksessies zijn we begonnen met het ontdekken wat Ingrid & Walter ècht willen bereiken. We zijn daarvoor teruggegaan naar de basis, om te kijken wat de betekenis is die zij aan de wereld willen geven. Door het invullen van een werkboek en het beantwoorden van kritische vragen zijn we tot de ware betekenis gekomen: Mensen in de wereld helpen de regie te nemen over hun heeft en daarmee hun mentale problemen op te lossen. 

In de volgende werksessies zijn we verder ingegaan op de missie en visie van MatriXmethode Instituut. Het helpen van mensen over de hele wereld, heeft ervoor gezorgd dat er een nieuwe kijk kwam op de organisatiestructuur van het bedrijf. Uiteindelijk hebben we het DNA-handboek ontwikkelt.

Onze sidekicks hebben ondersteund bij de volgende werkzaamheden:

  • Het begeleiden van de DNA-werksessies, waarin we stap voor stap de merkidentiteit hebben ontwikkelt van MatriXmethode Instituut.
  • Het vormgeven van het DNA-handboek, waarin het HeldenDNA van het merk Floooow vastgelegd is.

Eindresultaat

Het resultaat van het ontwikkeltraject van het HeldenDNA is dat MatriXmethode Instituut nu met een andere focus de markt op gaat. In plaats van alleen op de eindgebruiker te richten is de focus komen te liggen op meer coaches die de MatriXmethode uit kunnen voeren. Alleen hierdoor kunnen zij hun grote droom verwezenlijken: Al het gedoe de wereld uit door het eigen hoofd zelf te regisseren.

Meer weten over MatriXmethode Instituut? Bekijk hun heldenpagina!

Merkidentiteit HeldenDNA MatriXmethode Instituut

Zelf aan de slag met jouw merk-identiteit?

Wil je aan de slag om jouw drive om je wereld of markt positief te veranderen? Wil je jouw merk vastleggen in een identiteit? Boek nu een vrijblijvende inspiratiesessie – Herotalk -, waarin we samen de identiteit van jouw bedrijf bespreken.

Creating Heroes – Apeldoorn

Prins Willem-Alexanderlaan 394
7311 SZ Apeldoorn
welkom [a] creatingheroes.nl
06 27 47 36 53
KvK 67780121
Wij vinden privacy erg belangrijk, bekijk hoe wij omgaan met jouw privacy