Kelly Coacht - Denken in oplossingen Hero - Creating Heroes

Kelly Coacht – Denken in oplossingen Hero

’Kijken naar de aanwezige kwaliteiten en hoe deze nog beter benut kunnen worden’

Heldenprofiel Kelly Coacht

Oprichter:
Kelly Bouwman

Opgericht:
2020

Heldenproject:
Huisstijl-en website-ontwikkeling

Heldencategorie 
Maatschappelijke held

Heldenkracht:
Kijken naar de aanwezige kwaliteiten en hoe deze nog beter benut kunnen worden

Gelukkige kinderen

Kelly Coacht is een coachpraktijk die wil bijdragen aan een gelukkig kind die volledig tot wasdom kan komen. De focus ligt daarbij op het denken in oplossingen en niet in problemen. Daardoor is beter om te kijken wat er nodig is om de kinderen weer in hun kracht te laten komen. Zo draagt Kelly bij aan het leven en het leren bij de kinderen.

Een huisstijl die past als een jas

Voor Kelly Coacht is het belangrijk om vanaf de start direct professioneel over te komen, maar wel vanuit haar eigen identiteit. Op die manier hebben we samen de huisstijl ontworpen. In het voorgesprek gaf Kelly aan dat ze een element met een toverstaf vind passen bij haar merk. Het staat voor speelsheid en de creativiteit van kinderen, om te komen tot oplossingen. De kleuren maken dat het logo echt Kelly uitstraalt: Zachte pasteltinten maken het niet te hard en geeft het een fijne uitstraling. Samen met Kelly hebben we bewust voor een geschreven letter gekozen in het logo, omdat het de persoonlijkheid als kindercoach uitstraalt.

De huisstijl en de kleuren van de huisstijl zijn de basis voor de website. De website straalt precies uit wie Kelly is en past bij het publiek die Kelly wil aantrekken. De pasteltinten die gebruikt zijn in het logo, zijn doorvertaald richting de website. Dit maakt de website kleurrijk, maar wel rustig en straalt daarmee de positiviteit uit die bij Kelly Coacht past. Door gebruik te maken van grote foto’s die speciaal voor Kelly zijn gemaakt, geeft het de website de uitstraling die het verdient. Met kleine subtiele elementen – zoals de ronde hoeken in de tekstvlakken – past de website volledig bij de huisstijl.

De diensten voor Kelly Coacht:

KellyCoacht huisstijl en website

Creating Heroes over Kelly Coacht

Creating Heroes over Kelly Coacht:

“Kelly is een mooi voorbeeld dat je niet groot hoeft te zijn om impact te hebben op de levens van mensen! Met haar praktijk zorgt ze echt voor impact bij de kinderen én ouders! Dat maakt het fijn en mooi om met haar samen te mogen werken.”

Net als Kelly Coacht een held worden?

Met de vrijblijvende Herotalk bespreken we samen met jou het stappenplan om jouw heldenmerk op te zetten en/ of uit te bouwen.