Superwerkgever.nl – Superwerkgever Hero

‘Iedere werkgever een superwerkgever!’

Heldenprofiel Superwerkgever.nl

Oprichtster:
Maarten Klos

Opgericht:
2019

Heldenproject:
Heldenmerk bouwen

Heldencategorie 
Maatschappelijke held

Heldenkracht:
Door medewerkers met autonomie in verbinding naar superwerkgevers!

Een krachtig merk dat staat voor levenslang ontwikkelen

Het merk Superwerkgever.nl is op reis om goed werkgeverschap bij organisaties te ontwikkelen, zij noemen dit Bewust Ontwikkelgerichte Organisaties (BOO). Voordat het merk er stond was eigenaar en oprichter Maarten Klos een graag geziene trainer die aan de weg timmerde met zijn trainingsbureau. Maarten wilde meer, het merk van hem moest staan voor structureel en duurzaam ontwikkelen met waarde voor zowel de medewerkers als de organisatie zelf.

Iedere werkgever een superwerkgever!

De merkfundering van Superwerkgever.nl

Het merk Superwerkgever.nl heeft een krachtige merkidentiteit. Door verschillende werksessies op het gebied van betekenis zijn we begonnen met het achterhalen van de passie van Maarten. Waar krijgt hij nu echt energie van? Met behulp van verschillende technieken ontdekten we waar zijn echte energie vandaan komt: Werkgevers en mensen die échte veranderingen doormaken die ze helpt in hun verdere leven. Dat wil hij meer!

En dat is wat het merk Superwerkgever.nl drijft! De drijfveer van Maarten is omgezet in een heldere merkidentiteit waarmee hij de ambitie heeft om iedere werkgever een plaats te laten zijn en een plek is waar medewerkers zich kunnen ontwikkelen, met plezier werken waardoor zowel de organisatie en medewerkers een hoger doel bereiken. Kortom: Iedere werkgever moet een superwerkgever zijn!

Het logo van Superwerkgever.nl

Vanuit deze visie hebben we het logo van Superwerkgever.nl ontworpen. Hierbij staan de mensen en de vreugde van de mensen centraal. Het element t is door Maarten bedacht en in een conceptschets aangeleverd. Op basis van deze conceptschets zijn een aantal verschillende vormen toegevoegd aan het element, waaruit het definitieve element is ontstaan. Maarten is helemaal wild van de turquoise kleur en dit hebben we ook terug laten komen in het logo. We hebben er bewust voor gekozen om de ‘super’ van de superwerkgever een contrastkleur te geven. Het lettertype maakt de uniciteit van het logo af, de letter heeft een kleine ronde schreef, waardoor het een unieke stijl heeft die past bij Superwerkgever.nl.

Het merk Superwerkgever.nl laden

De merkfundering is de basis om het verhaal te delen met het publiek. Voor het laden van het merk ontwikkelden we vanuit de marketingstrategie een content- en marketingactieplan. In dit actieplan zijn alle acties vertegenwoordigd die nodig zijn om het merkverhaal structureel te delen en daarmee impact te creëren. Zowel het verhaal in tekst als wel in visueel opzicht worden consistent doorgevoerd in de verschillende marketingmiddelen, zoals presentatiesheets en banners. Dit alles om de merkbekendheid van het nieuwe merk te verhogen.

Resultaat van het merk Superwerkgever.nl

Met het merk Superwerkgever.nl heeft Maarten een nieuwe start waarmee hij de markt op kan. Door zichzelf op een andere manier te profileren zorgt het merk ervoor dat hij andere opdrachten krijgt, waar Maarten meer energie van krijgt.

Maarten van Superwerkgever.nl over Creating Heroes:

“Ik heb met Creating Heroes een traject mogen lopen omdat ik vast liep in mijn eigen marketing. Samen met Freek heb ik onderzocht hoe ik mijn klanten het beste kan ondersteunen en waar ik echt gelukkig van wordt. Daar is een heel mooi concept uitgekomen, Superwerkgever.nl dat ik zonder de hulp van Creating Heroes niet zo professioneel had kunnen neerzetten.

Ik ben heel blij met het begrip en het geduld dat de mannen met me gehad hebben tijdens mijn zoektocht. Voor mij was het niet alleen een zoektocht naar het concept en het programma, maar ook een zoektocht in mijzelf en dat heeft Freek heel goed aangevoeld. Creating Heroes heeft mij tevens heel goed geholpen om het gevoel dat ik had om te zetten in beelden en daar is een heel mooi logo en een heel mooi concept uit voort gekomen. Bedankt!”

Creating Heroes over Superwerkgever.nl:

‘Maarten wil met zijn toffe heldenmerk echt een shift maken in Werkgeversland. Door de focus te leggen op gelukkige medewerkers en het structureel en duurzaam ontwikkelen van de medewerkers verandert er niet alleen veel in werkgeversland, maar zal het ook doordringen tot de maatschappij. Het resultaat zijn blijere mensen én minder stress. Wat ons betreft dus echt een heldenbedrijf die we graag begeleiden bij het maken van impact.’

Net als Superwerkgever.nl een held worden?

Met de vrijblijvende Herotalk bespreken we samen met jou het stappenplan om jouw heldenmerk op te zetten en/ of uit te bouwen.

Net als Superwerkgever.nl een held worden?

Met de vrijblijvende Herotalk bespreken we samen met jou het stappenplan om jouw heldenmerk op te zetten en/ of uit te bouwen.