Video Guerrilla-campagne deA ‘Green Men 055’

De duurzame energiecoöperatie Apeldoorn (deA) is op missie om fossiele brandstoffen achter zich te laten en de weg vrij te maken naar duurzame energie van, voor en uit Apeldoorn.

Het heldenvraagstuk

De Guerrilla-campagne ‘Heel Apeldoorn Groen’ is opgezet om meer Apeldoorners kenbaar te maken met het bedrijf deA. Onderdeel van deze campagne zijn de Green Men, de groene mannen van deA. Zij zette op verschillende plekken in Apeldoorn met uitwisbare krijtverf groene stekkers neer, wat voor veel reuring zorgde in Apeldoorn. Als onthulling dat de groene mannen onderdeel zijn van deA ontwikkelden we daarbij een video.

Onze aanpak

Op elke plek dat de groene mannen aanwezig waren filmden we alles wat ze deden. Op deze manier hadden we veel beelden die we inzetten voor de onthullingsvideo. De opbouw van de video is om eerst te laten zien wat de groene mannen hebben gedaan, om vervolgens te onthullen dat deA de eigenaren zijn van de groene mannen. Dit is het startschot van de campagne Heel Apeldoorn Groen.

Deze video werd via sociale media en op het Toekomstfestival in Apeldoorn gelanceerd.

Onze sidekicks hebben ondersteund bij de volgende werkzaamheden:

  • De opnames van de beelden van de groene mannen
  • Het monteren van de video

Eindresultaat

Het eindresultaat van de video is de onthulling van de Groene Mannen als de vertegenwoordigers van deA. Het zorgde voor veel reactie in Apeldoorn en was het startschot voor meer acties en video’s met de groene mannen.

Meer weten over deA? Bekijk hun heldenpagina!

Jouw website laten aansluiten bij jouw heldenverhaal?

Heb je een tof merk, maar merk je dat je website niet meer up to date is? Of begin je net met je heldenbedrijf en heb je een website nodig? Boek een vrijblijvende inspiratiesessie en samen bespreken we de wensen en mogelijkheden!

Creating Heroes – Apeldoorn

Prins Willem-Alexanderlaan 394
7311 SZ Apeldoorn
welkom [a] creatingheroes.nl
06 27 47 36 53
KvK 67780121
Wij vinden privacy erg belangrijk, bekijk hoe wij omgaan met jouw privacy