4. Visitekaartjes Floooow! - Creating Heroes

Ontwerp visitekaartje Floooow

Over Floooow

Floooow helpt bedrijven om dagelijks meer flow te creëren op de werkvloer. Dit met als ultiem doel: In 2030 is er geen stress, burn-out en bore-out meer in heel Nederland. Door structureel flow te ervaren groeit Nederland toe naar het meest innovatieve land ter wereld én ‘Beste Place To Work’

Het heldenvraagstuk

Na het ontwikkelen van de merkidentiteit en het ontwerpen van het logo van Floooow zijn de visitekaartjes het volgende instrument dat zij willen inzetten in hun huisstijl-ontwikkeling.

Floooow visitekaartje

Onze aanpak in het Visitekaartjes-ontwerp

Naar aanleiding van het logo-ontwerp moest het visitekaartje in dezelfde lijn worden doorgetrokken en daarmee herkenbaar zijn. Belangrijk bij het visitekaartje is dat de gegevens rustig werden getoond, maar dat het visitekaartje toch opvallend is. Dat allemaal in de lijn met het verhaal van Floooow. Daarom hebben we twee voorstellen gemaakt waarin Rachel van Floooow een keuze kon maken.

Het ontwerp van het visitekaartje

Het visitekaartje heeft op de voorkant het gekleurde logo van Floooow en is op de achterkant helemaal gekleurd met de huisstijl kleuren; het bekende verloop uit het logo wat letterlijk een flow is. Het witte beeldmerk op de achterkant staat op dezelfde plek als de voorzijde en is voorzien van een ‘spotvernis’ waardoor het nog meer opvalt. De achterkant van de kaartje is een mooie plek om het verhaal van Floooow extra onder de aandacht te brengen.

Onze sidekicks hebben ondersteund bij de volgende werkzaamheden:

  • Het ontwerpproces van het visitekaartje
  • Het bestellen en druk-klaar maken van de visitekaartjes

Aan de slag met jouw huisstijl?

Heb jij een tof merk en is het tijd om dat visueel uit te drukken? Boek dan een vrijblijvende inspiratiesessie en we kijken samen naar de manier om jouw verhaal beeldend te maken!

Creating Heroes – Apeldoorn

Prins Willem-Alexanderlaan 394
7311 SZ Apeldoorn
welkom [a] creatingheroes.nl
06 27 47 36 53
KvK 67780121
Wij vinden privacy erg belangrijk, bekijk hoe wij omgaan met jouw privacy