Website Fietskoeriers Apeldoorn - Creating Heroes

Website Fietskoeriers Apeldoorn

Fietskoeriers Apeldoorn wil zoveel mogelijk auto’s uit de binnenstad van Apeldoorn weren. Elke rit door een koerier scheelt een auto op de weg en dat zorgt voor minder auto’s (en daardoor minder uitstoot)! Minder auto’s (en meer fietsers) creëert een schonere leefomgeving, een veiligere (binnen)stad en gezondere inwoners!

Het heldenvraagstuk

Fietskoeriers Apeldoorn was in de beginjaren flink gegroeid. Deze groei zorgde ervoor dat de website die er stond verouderd was. Om ervoor te zorgen dat er zoveel mogelijk bedrijven zich aanmelden om voor schone koeriersdiensten te kiezen, was een nieuwe website essentieel. Doel van de website is het verhaal duidelijk te laten overkomen met een extra focus op het aanbod van Fietskoeriers Apeldoorn.

Onze aanpak

Samen met Peter van Fietskoeriers Apeldoorn zijn we om de tafel gaan zitten, om samen de wensen en de eisen van zijn nieuwe website te bespreken. Uit ervaring van de jaren ervoor zijn er een aantal onderdelen die essentieel zijn voor de nieuwe website.

Op basis van de wensen- en eisenlijst is een eerste ontwerp gemaakt voor de nieuwe website. Met deze prototype konden we evalueren of we op dezelfde golflengte zaten wat betreft het ontwerp en gevoel bij de website. Na feedback is er een definitief ontwerp van de website ontstaan.

Van het definitieve ontwerp zijn we overgegaan op het ontwikkelen van de website in WordPress. Na een enkele revisieronde was de site klaar om gelanceerd te worden!

Onze sidekicks hebben ondersteund bij de volgende werkzaamheden:

  • Het ontwerpen van de website;
  • Het ontwikkelen van de website.

Eindresultaat

Het eindresultaat is een website waar de visuele identiteit van Fietskoeriers Apeldoorn van afspat! Door de gezichten van de koeriers te gebruiken, is het een persoonlijke website geworden. Op deze website is gekozen om de diensten centraal te stellen, voor het aanmelden van het pakket. Dit om het belangrijke doel extra te benadrukken.

Meer weten over Fietskoeriers Apeldoorn? Bekijk hun heldenpagina!

website ontwikkeling fietskoeriers apeldoorn alle schermen

Jouw website laten aansluiten bij jouw heldenverhaal?

Heb je een tof merk, maar merk je dat je website niet meer up to date is? Of begin je net met je heldenbedrijf en heb je een website nodig? Boek een vrijblijvende inspiratiesessie en samen bespreken we de wensen en mogelijkheden!

Creating Heroes – Apeldoorn

Prins Willem-Alexanderlaan 394
7311 SZ Apeldoorn
welkom [a] creatingheroes.nl
06 27 47 36 53
KvK 67780121
Wij vinden privacy erg belangrijk, bekijk hoe wij omgaan met jouw privacy