Guerrilla marketing, hoe doe je dat?

Veel merken willen opvallen met hun merkverhaal om op die manier de merkbekendheid te vergroten. Vaak heeft dit te maken met het verhogen van het bewustzijn bij de consumenten of klanten. Een enorm effectieve manier om dat te doen is guerrilla marketing. Maar hoe doe je dat nu eigenlijk, guerrilla marketing? In dit artikel lees je er alles over.

Start met de goede merkfundering

Iedere vorm van marketing – dus ook guerrilla marketing – kan niet zonder het DNA van je merk. Dit DNA van je merk is gevangen in de merkfundering van je merk. Dit is de kern van je merk, waarin de identiteit, positionering, huisstijl en merkdragers zijn vastgelegd. Denk hierbij aan de betekenis van je merk, de visie en het hogere doel van je bedrijf.

Wanneer je dit niet helder hebt, is ook je merkverhaal niet helder genoeg. Zonder krachtig merkverhaal kun je veel aan marketing doen, maar dan beklijft het niet. En dat is toch wat je doel is van je marketinguitingen.

Meer weten over het ontdekken van je merkidentiteit lees je de serie ‘Merkidentiteit ontdekken, het stappenplan

Zorg dat alle dragers goed op orde zijn

Wanneer je merkverhaal op orde is, is het nog geen tijd om na te denken over welke verhalen je waar kunt delen. Eerst is het verstandig om te kijken naar de merkdragers van je merk. Denk hierbij aan de website, de sociale mediakanalen, je producten, je medewerkers, etc. Deze merkdragers zijn het geraamte van je merkverhaal. Door deze goed op orde te hebben, zorg je ervoor dat je merkverhaal consistent overkomt én dat je beter je doelen kunt behalen voor je guerrilla marketing inzet.

Zie het als de constructie van je merk, waarbinnen je de merkverhalen goed kunt neerzetten. Je kunt namelijk nog zo’n mooie campagne neerzetten, maar als je website niet goed werkt, is het lastiger om je doelen te bereiken. Of wanneer je personeel je merkverhaal niet goed uitdraagt, krijgt de klant meer vragen dan oplossingen.

Wat is guerrilla-marketing?

Met guerrilla-marketing zet je een zo klein mogelijk budget in om een zo groot mogelijk en opvallend resultaat te bereiken met je merkverhaal. Je wilt bij je publiek een wow-effect bereiken.

Het guerrilla-marketing geraamte

Als de merkfundering goed op orde is, kun je gaan bouwen aan de marketingprogramma’s van je merk. Binnen deze marketingprogramma’s speelt guerrilla-marketing een rol. Om aan de slag te gaan met guerrilla-marketing kun je met het volgende geraamte aan de slag.

Stel scherpe doelen

Eén van de belangrijkste elementen binnen een tactisch marketingplan – waar guerrilla-marketing onder valt – is het stelle van scherpe doelen. Wanneer je niet weet wat je wilt bereiken, zul je nooit echt succes met je guerrilla-campagne kunnen bereiken. Ga daarom na wat je wilt bereiken met je merk vanuit de inzet van guerrilla-marketing. Wil je een bepaalde naamsbekendheid behalen? Wil je meer bewustwording? Of wil je meer mensen naar je website/ kooplocatie lokken? Het doel is erg belangrijk en dat kun je dan ook als kompas gebruiken voor de rest van de guerrilla-campagne. Lees daarvoor ook het artikel Zo stel je de ultieme doelen voor je marketing.

Een doel is bijvoorbeeld niet we willen een viral, omdat dit nooit een doel op zich is. Een viral ontstaat, omdat de campagne zo goed is dat mensen het willen delen. Het belangrijkste is dat je de juiste doelgroep bereikt met het juiste merkverhaal. Soms staat een viral haaks op de doelen van je organisatie.

Tip: Maak je doel zo concreet mogelijk (SMART)

Kies één doelgroep

Als merk kun je meerdere doelgroepen bedienen met je producten, diensten en merkverhaal. Voor een guerrilla-campagne is het belangrijk om één doelgroep te kiezen waarop je jouw doelen en merkverhaal richt. Met guerrilla-marketing wil je een scherpe en creatieve boodschap neerzetten en dat kan niet wanneer je jouw boodschap over meerdere doelgroepen wilt verdelen.

Kies dus één doelgroep uit die het beste past bij de doelen die je hebt gesteld en stel op basis daarvan een goed klantprofiel vast. Dit is het publiek dat je wilt bedienen tijdens je guerrilla-campagne, dus het is verstandig om deze erg concreet te maken. Hierdoor krijg je een goed profiel, waarmee je goede ideeën kunt bedenken voor een creatieve campagne.

Alles komt neer op een goede planning

Voordat je überhaupt aan de slag gaat met het bedenken van een creatieve guerrilla-campagne is het belangrijk om een goede planning te maken. Hoewel guerrilla-marketing een vorm van marketing is waarin je met beperkte middelen een zo groot mogelijk resultaat wilt boeken, zit er wel een hoop uren in. Plan daarom ook de agenda’s vrij van mensen die met deze guerrilla-campagne te maken hebben en geef ze de ruimte om de campagne goed voor te bereiden. Want ook met guerrilla-marketing is voorbereiding alles.

Van ‘Out of the box-denken’ naar ‘Thinking without boxes’

Voor de volgende stap gebruiken we één van de kernwaarden van onze klant Jigme. Tijdens het ontwikkelen van de merkidentiteit van Jigme hadden we het niet over ‘Out of the Box-denken’, omdat hiermee ‘de box’ nog steeds een referentiepunt is. Nee, het gaat om ‘thinking without boxes’, zodat je vrij zonder referentie kunt nadenken.

Zet deze manier van denken in tijdens een creatieve sessie met een creatief team binnen je organisatie. Wij geven altijd de voorkeur om als marketingbureau niet de campagne te bedenken, maar om het juist op te halen bij de organisatie. Hierdoor wordt de guerrilla-campagne echt een merkcampagne.

Belangrijke elementen bij het bedenken van je guerrilla-campagne zijn:

1. Zorg ervoor dat je écht opvallend bent. Denk daarbij niet aan heel Nederland, maar aan de doelgroep waar je iets wilt bereiken. Zo is de video van Sail Kampen enorm viraal gegaan, omdat ze de video maakten voor mensen in de regio waarbinnen ze wilden opvallen.

2. Zoek naar tegenstrijdigheden van je merkverhaal. Denk aan het voorbeeld van Zeeman die op de fashionweek stond met een ontwerp. Op het eerste gezicht zou je dat niet verwachten.

3. De plek waar je de campagne wilt laten plaats vinden. Bedenk waar je op kunt vallen voor je doelgroep. Waar verwacht je publiek jouw merkverhaal niet tegen te komen? Maar waar zou je ze wel kunnen verrassen op een positieve manier?

4. Hou het erg simpel, zorg ervoor dat je elementen gebruikt uit de zaken die je publiek kent. Denk aan een parkeerplaats, dat kent iedereen. Door op te vallen binnen dit element, heb je het verrassende effect te pakken, waar mensen over gaan praten.

Bedenk eerst zoveel mogelijk ideeën voor de guerrilla-campagne voor je eigen merk. Beoordeel vervolgens welke idee het beste is om in te zetten in je campagne. Werk dit verder uit in een campagneconcept. Probeer in dit concept bij alle punten na te denken over hoe het opvallender kan.

Campagneplan met draaiboek

Wanneer je het campagneconcept helder hebt is het zaak om een campagneplan te ontwikkelen voor je guerrilla-campagne. Afhankelijk van wat je gaat doen is het vaak verstandig om een draaiboek te gaan maken.

In het campagneplan zorg je ervoor dat de guerrilla-campagne aansluit bij je merkidentiteit. Daarmee moet het guerrilla-verhaal aan sluiten bij de rest van de merkverhalen, het moet een logisch geheel vormen. Denk vervolgens in je campagneplan na over:

  • Waar zetten we ons guerrilla-verhaal in? Ga je op een fysieke locatie opvallen? Waar is dat dan? En wat heb je ervoor nodig om daar op te vallen?
  • Wat ga je concreet communiceren? Heb je een slogan die bij het publiek moet blijven hangen? Denk na over de concrete boodschap die moet blijven hangen.
  • Denk vervolgens ook na over de manier waarop je deze boodschap communiceert. Doe je dat in één keer, of doe je dat bijvoorbeeld in twee keer met een korte pauze. Bij de introductie van het inzamelen van plastic afval werd bijvoorbeeld de Plastic Hero geïntroduceerd. Eerst alleen de afbeelding op alle abri’s, vervolgens met de term Plastic Hero erbij, zonder dat je wist waarover het ging. Pas na twee weken werd bekend dat het ging om het inzamelen van plastic afval. Hiermee hielden ze de spanning lang vast.
  • Hoe wil je dat de uitwerking van je campagne is? Bij het voorbeeld van Jeep vielen ze op zoveel mogelijk plekken op, dat het publiek hun actie oppakt. Hoe zit dit bij jullie campagne? Welke strategie heb je hiervoor?
  • Wat ga je doen als het eerste plan niet slaagt? Bij een guerrilla-campagne komt vaak alles bij elkaar op één belangrijk moment. Stel dat dit eerste idee niet zo werkt als vooraf bedacht, wat ga je dan doen? Zorg voor een plan B!
  • Hoe ga je dit in de rest van je verhalen en kanalen verwerken, zodat het op lang termijn gaat opvallen binnen je publiek? Wat is dus stap 2, 3 en 4 in deze campagne? Zo heeft Zeeman voor hun guerrilla-campagne van de fashionweek een aparte kledinglijn ontwikkelt die je vervolgens kon kopen bij de webshop. Om dit helder te krijgen volgde een reguliere campagne.
  • Beelden werken altijd heel erg goed. Bedenk dus van te voren dat hoe je tot de juiste beelden komt om een wow-effect bij je publiek te creëren.
  • Denk na over hoe je de campagne samen kunt vatten voor iedereen die het niet mee heeft gekregen. Ga je bijvoorbeeld een campagnevideo maken? Of zorg je voor een grote advertentiecampagne waarin het merkverhaal nog ééns duidelijk wordt neergezet? Denk na over het einde.

Denk dus goed na over je campagneplan en zorg er ook voor dat je niets doet dat tegen je merkidentiteit in gaat. Wanneer je een merk hebt dat staat voor circulariteit en een afval-loze samenleving, dan kies je er niet voor om op te vallen door stickers te plakken.

Lokale voorbeelden

Hoewel guerrilla-marketing juist voor kleine merken extra interessant is – omdat het met een relatief klein budget mogelijk is – zijn de meeste voorbeelden van grote merken. Hierbij willen we je laten zien dat ook lokaal impact gemaakt kan worden met guerrilla-marketing

Lanceren tijdens Stöppelhaene

Om het label gaeenswerken.nu te lanceren koos uitzendbureau Salland ervoor om het tijdens het grote lokale evenement Stöppelhaene te doen. Op het evenement die meerdere locaties door het dorp Raalte kent, waren op verschillende locaties stickers geplakt, spandoeken opgehangen en promotieteams op pad. Dit alles met een opvallend ontwerp: Geel en zwarte stickers met Ga eens Werken! Iedereen die het evenement bezocht heeft dit gezien, waardoor ze met een relatief klein budget een grote naamsbekendheid hebben geboekt.

Heel Apeldoorn Groen!

Duurzame energiecoöperatie Apeldoorn (deA) is een lokale energiecoöperatie die van de fossiele brandstoffen af willen door lokale en duurzame alternatieven te bieden. Om meer naamsbekendheid te genereren en meer energieklanten te werven hebben we samen met hen de campagne ‘Heel Apeldoorn Groen’ bedacht.

Dit concept paste het beste bij de doelstellingen en de merkidentiteit van deA. Binnen deze campagne staan de groene mannen centraal. In een morphsuit trekken deze groene mannen rond door Apeldoorn, om uitingen met groene stekkers achter te laten. Door niet de identiteit direct te koppelen aan deA, ontstond er een hype omtrent de groene mannen. Via het twitteraccount @GreenMen055 lieten we zien wat de groene mannen hebben gedaan. Deze hype koppelden we vervolgens aan de campagne Heel Apeldoorn Groen!

Lees meer over deze guerrilla-campagne.

Ga zelf aan de slag met guerrilla-marketing

Guerrilla-marketing is een interessant middel om je merkverhaal te vertellen. Ga daarom zelf aan de slag met guerrilla-marketing binnen je merk. Als je nog meer wilt weten over Guerrilla-marketing adviseren we je het boek ‘De Guerrilla-marketingrevolutie’ van Cor Hospes. Wil je eens verder sparren over hoe je jouw heldenverhaal om kunt zetten in een guerrilla-campagne? Neem dan contact met ons op.

Guerrilla marketing, hoe doe je dat?

Guerrilla marketing, hoe doe je dat

Veel merken willen opvallen met hun merkverhaal om op die manier de merkbekendheid te vergroten. Vaak heeft dit te maken met het verhogen van het bewustzijn bij de consumenten of klanten. Een enorm effectieve manier om dat te doen is guerrilla marketing. Maar hoe doe je dat nu eigenlijk, guerrilla marketing? In dit artikel lees je er alles over.

Start met de goede merkfundering

Iedere vorm van marketing – dus ook guerrilla marketing – kan niet zonder het DNA van je merk. Dit DNA van je merk is gevangen in de merkfundering van je merk. Dit is de kern van je merk, waarin de identiteit, positionering, huisstijl en merkdragers zijn vastgelegd. Denk hierbij aan de betekenis van je merk, de visie en het hogere doel van je bedrijf.

Wanneer je dit niet helder hebt, is ook je merkverhaal niet helder genoeg. Zonder krachtig merkverhaal kun je veel aan marketing doen, maar dan beklijft het niet. En dat is toch wat je doel is van je marketinguitingen.

Meer weten over het ontdekken van je merkidentiteit lees je de serie ‘Merkidentiteit ontdekken, het stappenplan

Zorg dat alle dragers goed op orde zijn

Wanneer je merkverhaal op orde is, is het nog geen tijd om na te denken over welke verhalen je waar kunt delen. Eerst is het verstandig om te kijken naar de merkdragers van je merk. Denk hierbij aan de website, de sociale mediakanalen, je producten, je medewerkers, etc. Deze merkdragers zijn het geraamte van je merkverhaal. Door deze goed op orde te hebben, zorg je ervoor dat je merkverhaal consistent overkomt én dat je beter je doelen kunt behalen voor je guerrilla marketing inzet.

Zie het als de constructie van je merk, waarbinnen je de merkverhalen goed kunt neerzetten. Je kunt namelijk nog zo’n mooie campagne neerzetten, maar als je website niet goed werkt, is het lastiger om je doelen te bereiken. Of wanneer je personeel je merkverhaal niet goed uitdraagt, krijgt de klant meer vragen dan oplossingen.

Wat is guerrilla-marketing?

Met guerrilla-marketing zet je een zo klein mogelijk budget in om een zo groot mogelijk en opvallend resultaat te bereiken met je merkverhaal. Je wilt bij je publiek een wow-effect bereiken.

Het guerrilla-marketing geraamte

Als de merkfundering goed op orde is, kun je gaan bouwen aan de marketingprogramma’s van je merk. Binnen deze marketingprogramma’s speelt guerrilla-marketing een rol. Om aan de slag te gaan met guerrilla-marketing kun je met het volgende geraamte aan de slag.

Stel scherpe doelen

Eén van de belangrijkste elementen binnen een tactisch marketingplan – waar guerrilla-marketing onder valt – is het stelle van scherpe doelen. Wanneer je niet weet wat je wilt bereiken, zul je nooit echt succes met je guerrilla-campagne kunnen bereiken. Ga daarom na wat je wilt bereiken met je merk vanuit de inzet van guerrilla-marketing. Wil je een bepaalde naamsbekendheid behalen? Wil je meer bewustwording? Of wil je meer mensen naar je website/ kooplocatie lokken? Het doel is erg belangrijk en dat kun je dan ook als kompas gebruiken voor de rest van de guerrilla-campagne. Lees daarvoor ook het artikel Zo stel je de ultieme doelen voor je marketing.

Een doel is bijvoorbeeld niet we willen een viral, omdat dit nooit een doel op zich is. Een viral ontstaat, omdat de campagne zo goed is dat mensen het willen delen. Het belangrijkste is dat je de juiste doelgroep bereikt met het juiste merkverhaal. Soms staat een viral haaks op de doelen van je organisatie.

Tip: Maak je doel zo concreet mogelijk (SMART)

Kies één doelgroep

Als merk kun je meerdere doelgroepen bedienen met je producten, diensten en merkverhaal. Voor een guerrilla-campagne is het belangrijk om één doelgroep te kiezen waarop je jouw doelen en merkverhaal richt. Met guerrilla-marketing wil je een scherpe en creatieve boodschap neerzetten en dat kan niet wanneer je jouw boodschap over meerdere doelgroepen wilt verdelen.

Kies dus één doelgroep uit die het beste past bij de doelen die je hebt gesteld en stel op basis daarvan een goed klantprofiel vast. Dit is het publiek dat je wilt bedienen tijdens je guerrilla-campagne, dus het is verstandig om deze erg concreet te maken. Hierdoor krijg je een goed profiel, waarmee je goede ideeën kunt bedenken voor een creatieve campagne.

Alles komt neer op een goede planning

Voordat je überhaupt aan de slag gaat met het bedenken van een creatieve guerrilla-campagne is het belangrijk om een goede planning te maken. Hoewel guerrilla-marketing een vorm van marketing is waarin je met beperkte middelen een zo groot mogelijk resultaat wilt boeken, zit er wel een hoop uren in. Plan daarom ook de agenda’s vrij van mensen die met deze guerrilla-campagne te maken hebben en geef ze de ruimte om de campagne goed voor te bereiden. Want ook met guerrilla-marketing is voorbereiding alles.

Van ‘Out of the box-denken’ naar ‘Thinking without boxes’

Voor de volgende stap gebruiken we één van de kernwaarden van onze klant Jigme. Tijdens het ontwikkelen van de merkidentiteit van Jigme hadden we het niet over ‘Out of the Box-denken’, omdat hiermee ‘de box’ nog steeds een referentiepunt is. Nee, het gaat om ‘thinking without boxes’, zodat je vrij zonder referentie kunt nadenken.

Zet deze manier van denken in tijdens een creatieve sessie met een creatief team binnen je organisatie. Wij geven altijd de voorkeur om als marketingbureau niet de campagne te bedenken, maar om het juist op te halen bij de organisatie. Hierdoor wordt de guerrilla-campagne echt een merkcampagne.

Belangrijke elementen bij het bedenken van je guerrilla-campagne zijn:

1. Zorg ervoor dat je écht opvallend bent. Denk daarbij niet aan heel Nederland, maar aan de doelgroep waar je iets wilt bereiken. Zo is de video van Sail Kampen enorm viraal gegaan, omdat ze de video maakten voor mensen in de regio waarbinnen ze wilden opvallen.

2. Zoek naar tegenstrijdigheden van je merkverhaal. Denk aan het voorbeeld van Zeeman die op de fashionweek stond met een ontwerp. Op het eerste gezicht zou je dat niet verwachten.

3. De plek waar je de campagne wilt laten plaats vinden. Bedenk waar je op kunt vallen voor je doelgroep. Waar verwacht je publiek jouw merkverhaal niet tegen te komen? Maar waar zou je ze wel kunnen verrassen op een positieve manier?

4. Hou het erg simpel, zorg ervoor dat je elementen gebruikt uit de zaken die je publiek kent. Denk aan een parkeerplaats, dat kent iedereen. Door op te vallen binnen dit element, heb je het verrassende effect te pakken, waar mensen over gaan praten.

Bedenk eerst zoveel mogelijk ideeën voor de guerrilla-campagne voor je eigen merk. Beoordeel vervolgens welke idee het beste is om in te zetten in je campagne. Werk dit verder uit in een campagneconcept. Probeer in dit concept bij alle punten na te denken over hoe het opvallender kan.

Campagneplan met draaiboek

Wanneer je het campagneconcept helder hebt is het zaak om een campagneplan te ontwikkelen voor je guerrilla-campagne. Afhankelijk van wat je gaat doen is het vaak verstandig om een draaiboek te gaan maken.

In het campagneplan zorg je ervoor dat de guerrilla-campagne aansluit bij je merkidentiteit. Daarmee moet het guerrilla-verhaal aan sluiten bij de rest van de merkverhalen, het moet een logisch geheel vormen. Denk vervolgens in je campagneplan na over:

  • Waar zetten we ons guerrilla-verhaal in? Ga je op een fysieke locatie opvallen? Waar is dat dan? En wat heb je ervoor nodig om daar op te vallen?
  • Wat ga je concreet communiceren? Heb je een slogan die bij het publiek moet blijven hangen? Denk na over de concrete boodschap die moet blijven hangen.
  • Denk vervolgens ook na over de manier waarop je deze boodschap communiceert. Doe je dat in één keer, of doe je dat bijvoorbeeld in twee keer met een korte pauze. Bij de introductie van het inzamelen van plastic afval werd bijvoorbeeld de Plastic Hero geïntroduceerd. Eerst alleen de afbeelding op alle abri’s, vervolgens met de term Plastic Hero erbij, zonder dat je wist waarover het ging. Pas na twee weken werd bekend dat het ging om het inzamelen van plastic afval. Hiermee hielden ze de spanning lang vast.
  • Hoe wil je dat de uitwerking van je campagne is? Bij het voorbeeld van Jeep vielen ze op zoveel mogelijk plekken op, dat het publiek hun actie oppakt. Hoe zit dit bij jullie campagne? Welke strategie heb je hiervoor?
  • Wat ga je doen als het eerste plan niet slaagt? Bij een guerrilla-campagne komt vaak alles bij elkaar op één belangrijk moment. Stel dat dit eerste idee niet zo werkt als vooraf bedacht, wat ga je dan doen? Zorg voor een plan B!
  • Hoe ga je dit in de rest van je verhalen en kanalen verwerken, zodat het op lang termijn gaat opvallen binnen je publiek? Wat is dus stap 2, 3 en 4 in deze campagne? Zo heeft Zeeman voor hun guerrilla-campagne van de fashionweek een aparte kledinglijn ontwikkelt die je vervolgens kon kopen bij de webshop. Om dit helder te krijgen volgde een reguliere campagne.
  • Beelden werken altijd heel erg goed. Bedenk dus van te voren dat hoe je tot de juiste beelden komt om een wow-effect bij je publiek te creëren.
  • Denk na over hoe je de campagne samen kunt vatten voor iedereen die het niet mee heeft gekregen. Ga je bijvoorbeeld een campagnevideo maken? Of zorg je voor een grote advertentiecampagne waarin het merkverhaal nog ééns duidelijk wordt neergezet? Denk na over het einde.

Denk dus goed na over je campagneplan en zorg er ook voor dat je niets doet dat tegen je merkidentiteit in gaat. Wanneer je een merk hebt dat staat voor circulariteit en een afval-loze samenleving, dan kies je er niet voor om op te vallen door stickers te plakken.

Lokale voorbeelden

Hoewel guerrilla-marketing juist voor kleine merken extra interessant is – omdat het met een relatief klein budget mogelijk is – zijn de meeste voorbeelden van grote merken. Hierbij willen we je laten zien dat ook lokaal impact gemaakt kan worden met guerrilla-marketing

Lanceren tijdens Stöppelhaene

Om het label gaeenswerken.nu te lanceren koos uitzendbureau Salland ervoor om het tijdens het grote lokale evenement Stöppelhaene te doen. Op het evenement die meerdere locaties door het dorp Raalte kent, waren op verschillende locaties stickers geplakt, spandoeken opgehangen en promotieteams op pad. Dit alles met een opvallend ontwerp: Geel en zwarte stickers met Ga eens Werken! Iedereen die het evenement bezocht heeft dit gezien, waardoor ze met een relatief klein budget een grote naamsbekendheid hebben geboekt.

Heel Apeldoorn Groen!

Duurzame energiecoöperatie Apeldoorn (deA) is een lokale energiecoöperatie die van de fossiele brandstoffen af willen door lokale en duurzame alternatieven te bieden. Om meer naamsbekendheid te genereren en meer energieklanten te werven hebben we samen met hen de campagne ‘Heel Apeldoorn Groen’ bedacht.

Dit concept paste het beste bij de doelstellingen en de merkidentiteit van deA. Binnen deze campagne staan de groene mannen centraal. In een morphsuit trekken deze groene mannen rond door Apeldoorn, om uitingen met groene stekkers achter te laten. Door niet de identiteit direct te koppelen aan deA, ontstond er een hype omtrent de groene mannen. Via het twitteraccount @GreenMen055 lieten we zien wat de groene mannen hebben gedaan. Deze hype koppelden we vervolgens aan de campagne Heel Apeldoorn Groen!

Lees meer over deze guerrilla-campagne.

Ga zelf aan de slag met guerrilla-marketing

Guerrilla-marketing is een interessant middel om je merkverhaal te vertellen. Ga daarom zelf aan de slag met guerrilla-marketing binnen je merk. Als je nog meer wilt weten over Guerrilla-marketing adviseren we je het boek ‘De Guerrilla-marketingrevolutie’ van Cor Hospes. Wil je eens verder sparren over hoe je jouw heldenverhaal om kunt zetten in een guerrilla-campagne? Neem dan contact met ons op.

Vraag het Heldenmerk-pakket aan!

In het heldenmerk-pakket ontvang je het E-book én oefeningenboek om je eigen betekenisvolle merk te bouwen.