Creating Heroes
  • Werkwijze
  • Heldenportfolio
  • Over ons
    • Inspiratieplatform
    • Het heldenmerk-pakket
    • Mini-masterclasses
    • Magazine HEROES
  • Contact
  • Merksessie
  • Menu Menu

Het belang van merken in de bouwindustrie

De focus op het realiseren van een sterk merk wordt door bedrijven in de bouwindustrie niet altijd op waarde geschat. Wat enorm zonde is, omdat het juist een industrie is waar het belang van het merkdenken enorme potentie biedt. Hoe dit zit lees je in dit artikel.

De uitdagingen voor bouwbedrijven

Eén van de onderdelen waarin belang schuilt zijn de uitdagingen waarmee bouwbedrijven te maken krijgen. Het wonen en werken van de toekomst gaat er anders uit zien dan vandaag de dag. In deze transformatie zijn verschillende uitdagingen in de komende jaren:

  1. Duurzaamheid: Bouwbedrijven worden geconfronteerd met de druk om duurzamer te bouwen, om zo bij te dragen aan het verminderen van de CO2-uitstoot en het behoud van natuurlijke hulpbronnen. Dit betekent dat bouwbedrijven zullen moeten investeren in nieuwe technologieën en bouwmethoden die duurzamer zijn.
  2. Digitalisering: De digitalisering van de bouwsector zal een grote impact hebben op de manier waarop bouwbedrijven werken. Bouwbedrijven zullen moeten investeren in digitale technologieën, zoals 3D-printen, drones, BIM-software en Internet of Things (IoT) om efficiënter en productiever te kunnen werken.
  3. Schaarste van grondstoffen: De schaarste van grondstoffen kan in de toekomst een groot probleem worden voor de bouwsector. Bouwbedrijven zullen alternatieve bouwmaterialen moeten vinden en onderzoeken, en er zal mogelijk een verschuiving plaatsvinden naar modulaire bouwmethoden.
  4. Krapte op de arbeidsmarkt: Bouwbedrijven hebben al jaren moeite om gekwalificeerd personeel aan te trekken en te behouden. Dit probleem zal waarschijnlijk in de toekomst alleen maar groter worden. Bouwbedrijven zullen daarom moeten investeren in opleidingen en trainingen voor hun personeel om hun vaardigheden up-to-date te houden en nieuwe technologieën te leren.
  5. Veiligheid: Veiligheid zal altijd een prioriteit zijn in de bouwsector. Bouwbedrijven zullen moeten blijven investeren in veiligheidsmaatregelen, innovatie en trainingen om ervoor te zorgen dat hun werknemers veilig kunnen werken op de bouwplaatsen.

Deze uitdagingen zorgen ervoor dat bouwbedrijven mee moeten of afhaken.

“Het is belangrijk voor kleine bouwbedrijven om te beseffen dat merkontwikkeling essentieel is voor het opbouwen van een sterke reputatie en het aantrekken van klanten en partners.”

Sterk merk, een essentiële factor voor succesvolle bouwbedrijven

Het focussen en ontwikkelen van een sterk merk is enorm interessant voor de bouwindustrie. De belangrijkste redenen waarom het een belangrijk punt is zijn:

  1. Identiteit en herkenbaarheid: Een sterk merk helpt een bouwbedrijf zich te onderscheiden van de concurrentie en geeft het een eigen identiteit. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij klanten, medewerkers en partners.
  2. Aantrekkingskracht: Een goed merk kan helpen om het imago en de reputatie van een bouwbedrijf te verbeteren. Een sterk merk is aantrekkelijk om voor te werken én om mee samen te werken. Door de identiteit van je merk goed door te voeren, blijft je bouwbedrijf zichzelf en daardoor uniek.
  3. Koploper: Zoals gezegd zijn er vele veranderingen in de bouwsector voor de komende jaren. Een sterk merk fungeert als koploper op het gebied van waar zij betekenis op willen hebben. Dit zorgt ervoor dat je organisatie vooruitloopt op de troepen en nieuwe innovaties najaagt. Een goed merk kan bijvoorbeeld helpen om nieuwe markten te betreden of nieuwe producten en diensten te ontwikkelen.
  4. Differentiatie: De bouwsector is een competitieve markt. Een sterk merk kan helpen om een bouwbedrijf te differentiëren van de concurrentie. Dit kan helpen om nieuwe klanten aan te trekken en bestaande klanten te behouden.
  5. Gedreven medewerkers: Een sterk merk heeft een krachtige interne marketing, waardoor medewerkers weten waarvoor ze ’s ochtend uit bed komen. Deze medewerkers zijn gedreven om bij te dragen aan de ambities van de organisatie.

Kortom, een sterk merk is belangrijk voor bouwbedrijven omdat het helpt om zich te onderscheiden van de concurrentie, het vertrouwen van klanten te winnen en de groei van het bedrijf te stimuleren.

Lees ook: De kracht van een betekenisvol merk (en waarom je vanuit betekenis moet werken)

Sterk merk bouwen met de merkreis

Nu zul je dit artikel lezen en je bedenken: Hoe moeten we hiermee nu aan de slag? Voor het realiseren van een sterk en betekenisvol merk hebben wij de merkreis ontwikkelt. In deze merkreis doorloop je 7 haltes:

merkreis

1. Betekenis

Als bouwbedrijf is het belangrijk om te weten welke betekenis je hebt. Dit vormt de kern van je merk en helpt je om je te onderscheiden van andere bedrijven in de sector. Het kan zijn dat deze kern in de loop der jaren is ondergesneeuwd onder urgente zaken en verhalen, dus het is belangrijk om deze regelmatig af te stoffen en te herstellen. Daarmee bouw je aan de kernideologie van je merk.

2. Visie & Missie

Om je merk te versterken is de volgende halte om je visie en missie te formuleren. Wat is jouw droom en hoe ga je die vervullen? Door deze vragen te beantwoorden, krijg je meer helderheid over de betekenis van je merk en de speciale opdracht die je hebt in de wereld. En vooral voor de bouwwereld is deze vraag interessant, want het gaat niet om het bouwen, maar om het resultaat ervan. Want wat is het resultaat waaraan jullie bouwen?

3. Merkpersoonlijkheid

Om impact te maken met je merk, is het belangrijk om het een persoonlijkheid te geven waarmee mensen zich kunnen verbinden. Bepaal daarom welke waarden, uitingen en woorden bij je passen en vertaal dit naar je kernwaarden, heldenkrachten, merktaal en merkverhaal.

4. Positionering

Er zijn veel bouwbedrijven. Ze strijden allemaal om klanten en personeel. Hoe onderscheid jij je van je concurrenten en waarom ben je relevant voor je doelgroep? Dat zijn vragen die je moet beantwoorden om je positionering te bepalen. Samen met je identiteit bepaald dat de positioneringskeuze. Op basis van deze keuze kun je een domein claimen. Dit werk je uit in een statement dat de fundering legt voor je verdere communicatie.

5. Huisstijl

Je huisstijl is een belangrijk onderdeel van je merk. Door consistent gebruik te maken van je huisstijl word je steeds beter herkend. Het kan zijn dat je je huisstijl moet aanpassen aan je nieuwe merkidentiteit en positionering.

6. Merkdragers

Iedere uiting die je doet, moet hetzelfde verhaal vertellen en hetzelfde gevoel uitstralen. Daarom is de zesde halte om alle merkdragers te updaten. Denk aan middelen zoals je website, flyers en bestickering van je ramen en/of bedrijfsauto’s. Als ik een medewerker van je op de snelweg tegenkom, moet dit hetzelfde gevoel hebben als dat ik je website bekijk.

7. Merk laden & innoveren

Om impact te blijven maken, moet je je merk laden en blijven innoveren. Het laden en innoveren doe je op drie sporen:

  1. Het eerste spoor is de externe communicatie van je merk richting klanten, relaties en communicatie. Het doel van de marketing (door ons liever merketing genoemd) is om fans te verbinden aan je merk. Fans zijn je bondgenoten die je helpen je missie te bereiken, o.a. door je producten of diensten af te nemen.
  2. Het tweede spoor is de interne communicatie om het leiderschap en cultuur van je organisatie te ontwikkelen. Hiermee zorg je ervoor dat het niet alleen geroepen wordt, maar ook omgezet wordt in gedrag.
  3. Het laatste spoor is de groei en innovatie. Daarin ontwikkel je de organisatie, de processen, het businessmodel (of de businessmodellen) en de innovaties om de missie te bereiken.

Download het gratis heldenmerkpakket

Zelf aan de slag met het ontdekken van je merkidentiteit? Download dan het Heldenmerk-pakket. Hierin ontvang je:

Het e-book ‘Bouw een Heldenmerk’ met alle theorie om een heldenmerk te bouwen;

Het oefeningenboek waarin alle opdrachten staan om een heldenmerk te bouwen;

Canvassen en andere middelen die jou en je merkteam helpen bij de opdrachten uit het oefeningenboek.

Download het Heldenmerkpakket

3 voorbeelden van échte bouw-merken

  1. Geruisloos bouwen: Henk Veldhoff werkte jarenlang in verzorgingshuizen en ergerde zich aan de manier waarop met de bewoners wordt omgegaan. De bewoners moeten met het ritme van het bouwbedrijf mee, in plaats van andersom. Met het gevolg dat deze mensen helemaal van slag zijn na de verbouwing. Daarop bedacht hij het concept Geruisloos Bouwen. Daarmee richt hij zich op de zorgsector, om ervoor te zorgen dat er verbouwt wordt met minimale overlast. Omdat zij begrijpen wat de eindgebruiker nodig heeft, kunnen zij daar met hun werk en planning rekening mee houden. Deze filosofie zorgt er ook voor dat hij de juiste onderaannemers aan kan laten sluiten, zodat zij ook vanuit het concept geruisloos bouwen werken. De betekenis die dit geeft, is enorm groot voor bewoners van deze zorgcentra.

  1. Eco+Bouw: Eco+Bouw is een Nederlands bouwbedrijf dat zich richt op duurzaam en circulair bouwen. Het bedrijf heeft als doel om bij te dragen aan de transitie naar een duurzame bouwsector en om de CO2-uitstoot van zijn projecten te minimaliseren. Eco+Bouw heeft ongeveer 25 medewerkers en werkt voornamelijk aan kleinschalige projecten, zoals woningrenovaties en nieuwbouwprojecten.
  2. Strobox: Circulair bouwen is een belangrijk instrument om maatschappelijke uitdagingen aan te gaan. Strobox is een merk dat zich richt op modulaire oplossingen om circulair bouwen te stimuleren. De Strobox is een box gevuld met lokaal gewonnen stro. Het dient als een prefab-product waarmee je makkelijk een duurzaam huis kunt bouwen, die isolerend, brandwerend en CO2neutraal is. Door zijn functionaliteit is niet alleen geschikt voor specifieke doelgroepen, maar kan het in alle soorten huizen worden ingepast.

Focus op je merk, waarom doe je het niet?

In de praktijk merken we dat er genoeg bedrijven zijn die niet de focus op hun merk hebben liggen. Vooral de kleine bouwbedrijven besteden minder aandacht aan hun merk ten opzichte van de grotere bouwbedrijven. Enerzijds heeft dit natuurlijk met budgetten te maken, maar in de meeste gevallen gaat het aan de extreme focus op de operationele taken. Kleine bouwbedrijven hebben vaak meer focus op de dagelijkse operationele taken, zoals projectmanagement en klantenservice. Hierdoor blijft er minder tijd en energie over om zich te richten op branding.

Het is belangrijk voor kleine bouwbedrijven om te beseffen dat merkontwikkeling essentieel is voor het opbouwen van een sterke reputatie en het aantrekken van klanten en partners. Het is daarom raadzaam om een merkstrategie te ontwikkelen die past bij de omvang en middelen van het bedrijf en die gericht is op het opbouwen van een sterk merk voor de lange termijn.

Aan de slag met je bouw-merk?

Als bouwbedrijf weet je als geen ander hoe belangrijk het is om een sterk merk te hebben. Met ons Heldenmerk pakket kan je jouw merk naar een hoger niveau tillen en je onderscheiden van de concurrentie. Met het Heldenmerk pakket krijg je toegang tot verschillende tools en bronnen die je helpen bij het ontwikkelen van een sterke merkidentiteit en het bouwen van een loyale klantenkring.

Download ons Heldenmerk-pakket nu en ontdek hoe je jouw bouwbedrijf kan transformeren tot een echte held in de bouwwereld. Met ons pakket kan je jouw merk versterken, je onderscheiden van de concurrentie en nieuwe klanten aantrekken. Aarzel niet langer en zet de eerste stap naar een sterker en succesvoller merk.

Het belang van merken in de bouwindustrie

De focus op het realiseren van een sterk merk wordt door bedrijven in de bouwindustrie niet altijd op waarde geschat. Wat enorm zonde is, omdat het juist een industrie is waar het belang van het merkdenken enorme potentie biedt. Hoe dit zit lees je in dit artikel.

De uitdagingen voor bouwbedrijven

Eén van de onderdelen waarin belang schuilt zijn de uitdagingen waarmee bouwbedrijven te maken krijgen. Het wonen en werken van de toekomst gaat er anders uit zien dan vandaag de dag. In deze transformatie zijn verschillende uitdagingen in de komende jaren:

  1. Duurzaamheid: Bouwbedrijven worden geconfronteerd met de druk om duurzamer te bouwen, om zo bij te dragen aan het verminderen van de CO2-uitstoot en het behoud van natuurlijke hulpbronnen. Dit betekent dat bouwbedrijven zullen moeten investeren in nieuwe technologieën en bouwmethoden die duurzamer zijn.
  2. Digitalisering: De digitalisering van de bouwsector zal een grote impact hebben op de manier waarop bouwbedrijven werken. Bouwbedrijven zullen moeten investeren in digitale technologieën, zoals 3D-printen, drones, BIM-software en Internet of Things (IoT) om efficiënter en productiever te kunnen werken.
  3. Schaarste van grondstoffen: De schaarste van grondstoffen kan in de toekomst een groot probleem worden voor de bouwsector. Bouwbedrijven zullen alternatieve bouwmaterialen moeten vinden en onderzoeken, en er zal mogelijk een verschuiving plaatsvinden naar modulaire bouwmethoden.
  4. Krapte op de arbeidsmarkt: Bouwbedrijven hebben al jaren moeite om gekwalificeerd personeel aan te trekken en te behouden. Dit probleem zal waarschijnlijk in de toekomst alleen maar groter worden. Bouwbedrijven zullen daarom moeten investeren in opleidingen en trainingen voor hun personeel om hun vaardigheden up-to-date te houden en nieuwe technologieën te leren.
  5. Veiligheid: Veiligheid zal altijd een prioriteit zijn in de bouwsector. Bouwbedrijven zullen moeten blijven investeren in veiligheidsmaatregelen, innovatie en trainingen om ervoor te zorgen dat hun werknemers veilig kunnen werken op de bouwplaatsen.

Deze uitdagingen zorgen ervoor dat bouwbedrijven mee moeten of afhaken.

“Het is belangrijk voor kleine bouwbedrijven om te beseffen dat merkontwikkeling essentieel is voor het opbouwen van een sterke reputatie en het aantrekken van klanten en partners.”

Sterk merk, een essentiële factor voor succesvolle bouwbedrijven

Het focussen en ontwikkelen van een sterk merk is enorm interessant voor de bouwindustrie. De belangrijkste redenen waarom het een belangrijk punt is zijn:

  1. Identiteit en herkenbaarheid: Een sterk merk helpt een bouwbedrijf zich te onderscheiden van de concurrentie en geeft het een eigen identiteit. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij klanten, medewerkers en partners.
  2. Aantrekkingskracht: Een goed merk kan helpen om het imago en de reputatie van een bouwbedrijf te verbeteren. Een sterk merk is aantrekkelijk om voor te werken én om mee samen te werken. Door de identiteit van je merk goed door te voeren, blijft je bouwbedrijf zichzelf en daardoor uniek.
  3. Koploper: Zoals gezegd zijn er vele veranderingen in de bouwsector voor de komende jaren. Een sterk merk fungeert als koploper op het gebied van waar zij betekenis op willen hebben. Dit zorgt ervoor dat je organisatie vooruitloopt op de troepen en nieuwe innovaties najaagt. Een goed merk kan bijvoorbeeld helpen om nieuwe markten te betreden of nieuwe producten en diensten te ontwikkelen.
  4. Differentiatie: De bouwsector is een competitieve markt. Een sterk merk kan helpen om een bouwbedrijf te differentiëren van de concurrentie. Dit kan helpen om nieuwe klanten aan te trekken en bestaande klanten te behouden.
  5. Gedreven medewerkers: Een sterk merk heeft een krachtige interne marketing, waardoor medewerkers weten waarvoor ze ’s ochtend uit bed komen. Deze medewerkers zijn gedreven om bij te dragen aan de ambities van de organisatie.

Kortom, een sterk merk is belangrijk voor bouwbedrijven omdat het helpt om zich te onderscheiden van de concurrentie, het vertrouwen van klanten te winnen en de groei van het bedrijf te stimuleren.

Lees ook: De kracht van een betekenisvol merk (en waarom je vanuit betekenis moet werken)

merkreis

Sterk merk bouwen met de merkreis

Nu zul je dit artikel lezen en je bedenken: Hoe moeten we hiermee nu aan de slag? Voor het realiseren van een sterk en betekenisvol merk hebben wij de merkreis ontwikkelt. In deze merkreis doorloop je 7 haltes:

1. Betekenis

Als bouwbedrijf is het belangrijk om te weten welke betekenis je hebt. Dit vormt de kern van je merk en helpt je om je te onderscheiden van andere bedrijven in de sector. Het kan zijn dat deze kern in de loop der jaren is ondergesneeuwd onder urgente zaken en verhalen, dus het is belangrijk om deze regelmatig af te stoffen en te herstellen. Daarmee bouw je aan de kernideologie van je merk.

2. Visie & Missie

Om je merk te versterken is de volgende halte om je visie en missie te formuleren. Wat is jouw droom en hoe ga je die vervullen? Door deze vragen te beantwoorden, krijg je meer helderheid over de betekenis van je merk en de speciale opdracht die je hebt in de wereld. En vooral voor de bouwwereld is deze vraag interessant, want het gaat niet om het bouwen, maar om het resultaat ervan. Want wat is het resultaat waaraan jullie bouwen?

3. Merkpersoonlijkheid

Om impact te maken met je merk, is het belangrijk om het een persoonlijkheid te geven waarmee mensen zich kunnen verbinden. Bepaal daarom welke waarden, uitingen en woorden bij je passen en vertaal dit naar je kernwaarden, heldenkrachten, merktaal en merkverhaal.

4. Positionering

Er zijn veel bouwbedrijven. Ze strijden allemaal om klanten en personeel. Hoe onderscheid jij je van je concurrenten en waarom ben je relevant voor je doelgroep? Dat zijn vragen die je moet beantwoorden om je positionering te bepalen. Samen met je identiteit bepaald dat de positioneringskeuze. Op basis van deze keuze kun je een domein claimen. Dit werk je uit in een statement dat de fundering legt voor je verdere communicatie.

5. Huisstijl

Je huisstijl is een belangrijk onderdeel van je merk. Door consistent gebruik te maken van je huisstijl word je steeds beter herkend. Het kan zijn dat je je huisstijl moet aanpassen aan je nieuwe merkidentiteit en positionering.

6. Merkdragers

Iedere uiting die je doet, moet hetzelfde verhaal vertellen en hetzelfde gevoel uitstralen. Daarom is de zesde halte om alle merkdragers te updaten. Denk aan middelen zoals je website, flyers en bestickering van je ramen en/of bedrijfsauto’s. Als ik een medewerker van je op de snelweg tegenkom, moet dit hetzelfde gevoel hebben als dat ik je website bekijk.

7. Merk laden & innoveren

Om impact te blijven maken, moet je je merk laden en blijven innoveren. Het laden en innoveren doe je op drie sporen:

  1. Het eerste spoor is de externe communicatie van je merk richting klanten, relaties en communicatie. Het doel van de marketing (door ons liever merketing genoemd) is om fans te verbinden aan je merk. Fans zijn je bondgenoten die je helpen je missie te bereiken, o.a. door je producten of diensten af te nemen.
  2. Het tweede spoor is de interne communicatie om het leiderschap en cultuur van je organisatie te ontwikkelen. Hiermee zorg je ervoor dat het niet alleen geroepen wordt, maar ook omgezet wordt in gedrag.
  3. Het laatste spoor is de groei en innovatie. Daarin ontwikkel je de organisatie, de processen, het businessmodel (of de businessmodellen) en de innovaties om de missie te bereiken.

Download het gratis heldenmerkpakket

Zelf aan de slag met het ontdekken van je merkidentiteit? Download dan het Heldenmerk-pakket. Hierin ontvang je:

Het e-book ‘Bouw een Heldenmerk’ met alle theorie om een heldenmerk te bouwen;

Het oefeningenboek waarin alle opdrachten staan om een heldenmerk te bouwen;

Canvassen en andere middelen die jou en je merkteam helpen bij de opdrachten uit het oefeningenboek.

Download het Heldenmerkpakket

3 voorbeelden van échte bouw-merken

  1. Geruisloos bouwen: Henk Veldhoff werkte jarenlang in verzorgingshuizen en ergerde zich aan de manier waarop met de bewoners wordt omgegaan. De bewoners moeten met het ritme van het bouwbedrijf mee, in plaats van andersom. Met het gevolg dat deze mensen helemaal van slag zijn na de verbouwing. Daarop bedacht hij het concept Geruisloos Bouwen. Daarmee richt hij zich op de zorgsector, om ervoor te zorgen dat er verbouwt wordt met minimale overlast. Omdat zij begrijpen wat de eindgebruiker nodig heeft, kunnen zij daar met hun werk en planning rekening mee houden. Deze filosofie zorgt er ook voor dat hij de juiste onderaannemers aan kan laten sluiten, zodat zij ook vanuit het concept geruisloos bouwen werken. De betekenis die dit geeft, is enorm groot voor bewoners van deze zorgcentra.

  1. Eco+Bouw: Eco+Bouw is een Nederlands bouwbedrijf dat zich richt op duurzaam en circulair bouwen. Het bedrijf heeft als doel om bij te dragen aan de transitie naar een duurzame bouwsector en om de CO2-uitstoot van zijn projecten te minimaliseren. Eco+Bouw heeft ongeveer 25 medewerkers en werkt voornamelijk aan kleinschalige projecten, zoals woningrenovaties en nieuwbouwprojecten.
  2. Strobox: Circulair bouwen is een belangrijk instrument om maatschappelijke uitdagingen aan te gaan. Strobox is een merk dat zich richt op modulaire oplossingen om circulair bouwen te stimuleren. De Strobox is een box gevuld met lokaal gewonnen stro. Het dient als een prefab-product waarmee je makkelijk een duurzaam huis kunt bouwen, die isolerend, brandwerend en CO2neutraal is. Door zijn functionaliteit is niet alleen geschikt voor specifieke doelgroepen, maar kan het in alle soorten huizen worden ingepast.

Focus op je merk, waarom doe je het niet?

In de praktijk merken we dat er genoeg bedrijven zijn die niet de focus op hun merk hebben liggen. Vooral de kleine bouwbedrijven besteden minder aandacht aan hun merk ten opzichte van de grotere bouwbedrijven. Enerzijds heeft dit natuurlijk met budgetten te maken, maar in de meeste gevallen gaat het aan de extreme focus op de operationele taken. Kleine bouwbedrijven hebben vaak meer focus op de dagelijkse operationele taken, zoals projectmanagement en klantenservice. Hierdoor blijft er minder tijd en energie over om zich te richten op branding.

Het is belangrijk voor kleine bouwbedrijven om te beseffen dat merkontwikkeling essentieel is voor het opbouwen van een sterke reputatie en het aantrekken van klanten en partners. Het is daarom raadzaam om een merkstrategie te ontwikkelen die past bij de omvang en middelen van het bedrijf en die gericht is op het opbouwen van een sterk merk voor de lange termijn.

Aan de slag met je bouw-merk?

Als bouwbedrijf weet je als geen ander hoe belangrijk het is om een sterk merk te hebben. Met ons Heldenmerk pakket kan je jouw merk naar een hoger niveau tillen en je onderscheiden van de concurrentie. Met het Heldenmerk pakket krijg je toegang tot verschillende tools en bronnen die je helpen bij het ontwikkelen van een sterke merkidentiteit en het bouwen van een loyale klantenkring.

Download ons Heldenmerk-pakket nu en ontdek hoe je jouw bouwbedrijf kan transformeren tot een echte held in de bouwwereld. Met ons pakket kan je jouw merk versterken, je onderscheiden van de concurrentie en nieuwe klanten aantrekken. Aarzel niet langer en zet de eerste stap naar een sterker en succesvoller merk.

Vraag het magazine HEROES aan!

Voor een kleine donatie aan een door jouw gekozen goed doel ontvang je HEROES, het magazine voor betekenisvolle merken. Vul hieronder je gegevens in en we sturen hem naar je toe. Je hoeft niet te bewijzen dat je hebt gedoneerd, we vertrouwen op je! 🙂

Lees de laatste artikelen op het inspiratieplatform

De volgende stap na rebranding: de verkenningsreis van medewerkers

21/09/2023/door Freek

Wat een verloren bankpas zegt over de merkidentiteit

14/09/2023/door Freek

Alle neuzen dezelfde kant op binnen je bedrijf? Werk aan je merkidentiteit!

17/10/2019/door Freek

Ultiem stappenplan voor een succesvolle rebranding

18/04/2019/door Freek

Gratis Tools voor merken:

Het heldenmerk-pakket
Rebranding Gids
Whitepaper werkvormen voor visie-ontwikkeling
Mini-masterclass – Bouw een sterk merk

Menu:

Home
Werkwijze
Heldenportfolio
Over Ons
Inspiratie
Merksessie
Contact

Creating Heroes – Apeldoorn

Holthuis 22B
7335 AC Apeldoorn
welkom [a] creatingheroes.nl
06 16 71 20 45
KvK 67780121
Wij vinden privacy erg belangrijk, bekijk hoe wij omgaan met jouw privacy
Waarom wij ‘niet gewoon’ een website bouwenMerken bouwen voor het MKB in 17 voorbeelden
Scroll naar bovenzijde

Graag inspireren wij helden zoals jij om een superheld te worden. Om onze content en website hiervoor te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Door op OK te klikken ga je akkoord met het gebruik van cookies op onze website. In ons Privacy Statement kun je meer hierover lezen.

OKPrivacy Statement

Cookie en privacy instellingen



Hoe wij cookies gebruiken

We kunnen vragen om cookies op uw apparaat te plaatsen. We gebruiken cookies om ons te laten weten wanneer u onze websites bezoekt, hoe u met ons omgaat, om uw gebruikerservaring te verrijken en om uw relatie met onze website aan te passen.

Klik op de verschillende rubrieken voor meer informatie. U kunt ook enkele van uw voorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze websites en de services die we kunnen bieden.

Essentiële Website Cookies

Deze cookies zijn strikt noodzakelijk om u diensten aan te bieden die beschikbaar zijn via onze website en om sommige functies ervan te gebruiken.

Omdat deze cookies strikt noodzakelijk zijn om de website te leveren, heeft het weigeren ervan invloed op het functioneren van onze site. U kunt cookies altijd blokkeren of verwijderen door uw browserinstellingen te wijzigen en alle cookies op deze website geforceerd te blokkeren. Maar dit zal u altijd vragen om cookies te accepteren/weigeren wanneer u onze site opnieuw bezoekt.

We respecteren volledig als u cookies wilt weigeren, maar om te voorkomen dat we u telkens opnieuw vragen vriendelijk toe te staan om een cookie daarvoor op te slaan. U bent altijd vrij om u af te melden of voor andere cookies om een betere ervaring te krijgen. Als u cookies weigert, zullen we alle ingestelde cookies in ons domein verwijderen.

We bieden u een lijst met opgeslagen cookies op uw computer in ons domein, zodat u kunt controleren wat we hebben opgeslagen. Om veiligheidsredenen kunnen we geen cookies van andere domeinen tonen of wijzigen. U kunt deze controleren in de beveiligingsinstellingen van uw browser.

Overige externe diensten

We gebruiken ook verschillende externe services zoals Google Webfonts, Google Maps en externe videoproviders. Aangezien deze providers persoonlijke gegevens zoals uw IP-adres kunnen verzamelen, kunt u ze hier blokkeren. Houd er rekening mee dat dit de functionaliteit en het uiterlijk van onze site aanzienlijk kan verminderen. Wijzigingen zijn pas effectief zodra u de pagina herlaadt

Google Webfont Instellingen:

Google Maps Instellingen:

Google reCaptcha instellingen:

Vimeo en Youtube video's insluiten:

Accepteer instellingenVerberg de mededeling enkel